Attitude Ecologische luiers aanbiedingen

Kies een maat

Attitude luiers

Attitude ecologische luiers zijn het milieuvriendelijke alternatief voor de traditionele wegwerpluiers. Ze zijn gemaakt van recyclebare en composteerbare materialen en staan mede daarom ook wel bekend als de 'groenste' wegwerpluiers ter wereld. Meer informatie over het merk Attitude vind je hier.

Aanbiedingen

Attitude luiers zijn nog niet zo bekend bij het grote publiek en bij veel minder winkels te koop dan luiers van de bekendere merken. Ze zijn daarom ook lang niet altijd in de aanbieding. Als je deze luiers in de aanbieding wil kopen adviseren we om regelmatig onze site in de gaten te houden en niet pas te kijken als je luiers al op zijn. 

Het aantal winkels dat Attitude luiers verkoopt is beperkt. Onder meer bij De Online Drogist zijn ze altijd verkrijgbaar. 

Relatief duur

De prijs van Attitude luiers ligt vanwege hun ecologische karakter een stuk hoger dan de prijs van de traditionele wegwerpluiers. Een luier kost gemiddeld tussen de €0,75 en €1,25, afhankelijk van de maat. Op de Wat kosten luiers-pagina's lees je meer over de kosten van Attitude luiers

Waar kan ik Attitude Ecologische luiers luiers online bestellen?

Attitude Ecologische luiers luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Luier verschonen - benodigdheden

Welke maat luier heb ik nodig?

Luiers verschonen in 10 stappen