Bonbébé luiers aanbiedingen

Bonbébé luiers zijn de huismerkluiers van een groot aantal Nederlandse supermarkten. Het gaat om alle Superunie supermarkten, zoals Plus, Boni, COOP, Deen, Hoogvliet, Vomar en Spar. Deze supermarkten verkochten eerst Bumblies luiers, die eind 2019 overgingen in Bonbébé.

Bonbébé luiers zijn heerlijk zacht, ademend en zonder parfumallergenen. Hierdoor kun je lekker lang met je kindje spelen! Daarnaast bieden de Bonbébé luiers extra lang bescherming door de absorptiekanalen die het babyhuidje lang droog houden.

Bonbébé in de aanbieding

Bonbébé luiers zijn verkrijgbaar bij een groot aantal supermarkten en daarom bijna elke week wel ergens in de aanbieding. De prijs van Bonbébé luiers en luierbroekjes in vergelijkbaar met die van de meeste andere supermarkt en huismerk luiers. Ultra zachte luiers kosten standaard tussen de €0,14 en €0,26; in de aanbieding is dit gemiddeld €0,11 tot €0,19.

De luierbroekjes van Bonbébé zijn vanzelfsprekend wat duurder dan de luiers. Deze kosten normaal €0,30 á €0,33. In de aanbieding is dit gemiddeld €0,21 á €0,24. Je bespaart dus al snel €0,10 per exemplaar!

Bonbébé luiers verpakkingen

Waar kan ik Bonbébé luiers online bestellen?

Bonbébé luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Luiers verschonen in 10 stappen

Luieruitslag, informatie en tips

Luier verschonen - benodigdheden