Bumblies luiers aanbiedingen

Deze luiers zijn helaas niet meer verkrijgbaar en zijn vervangen door luiers van het merk Bonbébé. Bekijk de luiers van Bonbébé.

Let op: Onderstaande informatie is gedateerd. Eind 2019 zijn de producten van Bumblies overgegaan in het merk Bonbébé

Bumblies luiers aanbieding

Bumblies luiers waren tot het najaar van 2019 de huismerk luiers van een groot aantal Nederlandse supermarkten. Het ging om alle Superunie supermarkten, zoals Plus, Boni, COOP, Deen, Hoogvliet, Vomar en Spar. Net zoals de luiers van de meeste huismerken waren Bumblies luiers en luierbroekjes relatief goedkoop in vergelijking met die van de grootste luiermerken. 

Goedkope Bumblies luiers

De prijs per Bumblies luier hangt af van de verpakking en de maat van de luier. De gemiddelde standaardprijs van de luiers ligt tussen de € 0,10 en € 0,25, waarbij de kleinste maten het goedkoopst zijn. In de aanbieding betaal je vaak maar € 0,07 tot € 0,13 cent per luiers. Soms is dit zelfs nog minder, want de supermarkten stunten regelmatig met 1+1 gratis-acties. 

De luierbroekjes, verkrijgbaar in maat 5 en 6, kosten standaard € 0,22 cent per stuk. Tijdens een aanbieding met ruim 30% korting is dit slechts € 0,15 cent. Ook bij goedkopere luiermerken is het dus de moeite waard om te wachten op de juiste actie.

Bumblies luiers en luierbroekjes zijn weliswaar vaak, maar niet altijd in de aanbieding. Houd de pagina met luier aanbiedingen daarom goed in de gaten.

Bumblies luiers maten

Alle informatie over Bumblies luiers en luierbroekjes lees je op de merkenpagina van het huismerk. 

Waar kan ik Bumblies luiers online bestellen?

Bumblies luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Luier verschonen - benodigdheden

Welke maat luier heb ik nodig?

Zó bespaar je meer dan 500 euro op luiers!