Etos luiers aanbiedingen

Etos luiers aanbieding

Etos luiers, luierbroekjes en zwemluiers behoren tot de populairste huismerk luiers op de Nederlandse en Belgische markt. Op deze pagina vind je elke dag alle Etos luier aanbiedingen en gegarandeerd de laagste prijs!

Etos verkoopt al een aantal jaren uiers, luierbroekjes en zwemluiers. Etos is vriendjes geworden met Woezel & Pip, de twee allerliefste hondjes van de wereld. Hierdoor heeft Etos goede, leuke en relatief goedkope luiers!

Over Etos luiers

Etos luiers zijn geschikt voor kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kg. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 5+ en 6 en voorzien van een print van Woezel & Pip. 

De luierbroekjes van Etos zijn beschikbaar in de maten 4 t/m 6. Dit maakt ze geschikt voor peuters en kleuters met een gewicht van 8 t/m 30 kg. De broekjes kenmerken zich vooral door een goede pasvorm en extreme zachtheid.

Etos luiers aanbieding

Prijs van Etos luiers

Etos luiers zijn populair bij het grote publiek en dat komt onder meer door hun relatief lage prijs. De luiers zijn zoals veel huismerk luiers goedkoper dan luiers van de bekende merken. Ze zijn ongeveer even duur als luiers van andere huismerken. 

Dit betekent dat je een Etos luier normaal € 0,13 a € 0,27 kost, waarbij geldt: hoe groter de maat, hoe duurder de luier. In de aanbieding zakt de prijs per luier gemiddeld naar € 0,10 tot € 0,22. 

De luierbroekjes van Etos zijn logischerwijs wat prijziger. De gemiddelde standaardprijs bedraagt € 0,29 tot € 0,35; de aanbiedingsprijs € 0,22 tot € 0,26. Zwembroekjes zijn traditioneel nog wat duurder.

Etos luiers in de aanbieding

Het spreekt voor zich dat Etos luiers alleen bij de drogisterij zelf te koop zijn. De aanbiedingen zijn hierdoor minder talrijk dan bij bijvoorbeeld Pampers, Zwitsal en Huggies. Toch is er bijna wekelijks wel minstens één submerk in de aanbieding. Het kortingspercentage ligt meestal tussen de 25 en 35%, maar natuurlijk zijn er soms uitschieters tot 50% korting of meer!

Waar kan ik Etos luiers online bestellen?

Etos luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Luiers verschonen in 10 stappen

De 5 grappigste baby video's van februari