Etos Luiers aanbiedingen

Op deze pagina vind je altijd een actueel overzicht van alle Etos luiers aanbiedingen. Klik op een maat en je ziet direct of je korting op de luiers kunt krijgen. Daarnaast krijg je inzicht in het kortingspercentage en zie je de prijs per luier. 

 

 

 

 

Kies een maat

Over Etos luiers

Etos luiers zijn de gewone luiers van de drogisterijketen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6 (inclusief maat 4+ en 5+), en daarmee geschikt voor baby's en kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kilo. 

De luiers in de maten 1 en 2 hebben een naveluitsparing en een verschoningsindicator die blauw kleurt als je baby geplast heeft. Meer hierover lees je op de merkenpagina, waar je alles leest over het het submerk Etos luiers

Prijs

De luiers van Etos zijn ongeveer even duur als de meeste andere huismerk luiers, en daarmee goedkoper dan luiers van de bekendere merken. Zoals bij vrijwel alle merken luiers geldt: hoe groter de maat, hoe duurder de luier. 

Zo kosten maat 1-luiers van Etos normaal gemiddeld € 0,13. De gemiddelde standaardprijs van maat 4 is € 0,20 per luier en van maat 6 € 0,27 per luier. 

Aanbiedingen

Omdat Etos luiers en luierboekjes alleen bij de drogisterij zelf te koop zijn is het aantal aanbiedingen niet te vergelijken met die van andere luiermerken. Desondanks worden de luiers vaak afgeprijsd. De korting bedraagt logischerwijs niet altijd 50% of meer, maar vaker 20 tot 30%. Bij dergelijke kortingspercentages bespaar je al snel € 0,05 tot € 0,10 per Etos luier!

Etos luiers aanbieding

Waar kan ik Etos Luiers luiers online bestellen?

Etos Luiers luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Alle Pampers merken op een rij

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk?