Huggies luiers aanbiedingen

Huggies aanbieding

Huggies luiers zijn luiers van de Engelse producent Kimberly-Clark, die in 1978 zijn eerste wegwerpluiers op de markt bracht. Vanwege de jarenlange traditie zijn de luiers en zwemluiers van Huggies ook in Nederland razend populair. En gelukkig zijn ze vaak in de aanbieding! Luierinfo vergelijkt de luier acties van alle winkels die Huggies verkopen: webshops, drogisterijen, supermarkten en andere verkooppunten.

Huggies luiers submerken

Huggies verkoopt gewone luiers en luiers die gericht zijn op specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld voor oudere kinderen die nog wel eens in bed plassen. In totaal zijn er zes submerken:

Huggies Little Swimmers is de zwemluiers van het merk, terwijl Huggies DryNytes bedoeld zijn voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar die nog wel eens in bed plassen. Huggies Ultra Comfort Pants zijn de luierbroekjes van het Engelse merk. Meer informatie over de submerken vind je op de informatiepagina over Huggies.

Huggies Little Swimmers aanbieding

Wat kosten Huggies luiers?

Huggies Little Swimmers

Hoe duur zijn Huggies luiers in vergelijking met andere luiers? Little Swimmers is een relatief dure zwemluier met een gemiddelde standaardprijs van € 0,36 á € 0,41. Bij een kortingspercentage van 33% bespaar je dus al snel € 0,12! 

Huggies DryNites

DryNites Boy en Girl zijn qua prijs vergelijkbaar met gelijksoortige luiers van andere merken. De prijs per absorberend luierbroekje ligt standaard tussen de € 0,66 en € 0,73. In de aanbieding is dit gemiddeld maar € 0,50, maar bij 1+1 gratis-acties loopt de korting nog veel hoger op.

Huggies Drynites luiers aanbieding

Huggies Ultra Comfort(Pants) 

Huggies Ultra Comfort is net als Comfort Newborn een zogenoemde premium luier. Huggies is een premium luiermerk en dus zijn de luiers duurder dan de meeste huismerk luiers zoals Lupilu, Etos en Kruidvat luiers. Normaal gesproken betaal je voor een luier grofweg tussen de € 0,30 en € 0,40. Ultra Comfort Pants luierbroekjes zijn nog duurder: zo'n € 0,60 per broekje. Op een maandbox met 68 luierbroekjes bespaar je bij een gangbare korting van 30% dus al snel 10 tot 15 euro! 

Alle Huggies aanbiedingen

Hierboven zie je een volledig overzicht van alle Huggies luiers die op dit moment in de aanbieding zijn. Huggies is een groot merk en dus zijn er elke week tientallen tot zelfs honderd Huggies aanbiedingen. We hopen dat je de beste deal vindt!

Wist je dat er ook Huggies babydoekjes zijn? Ook die vind je allemaal op onze site. 

Huggies luiers aanbieding submerken

Waar kan ik Huggies luiers online bestellen?

Huggies luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk?

Luiers verschonen in 10 stappen

Luier verschonen - benodigdheden