Huggies DryNites Boy aanbiedingen

Kies een maat

  DryNites in de aanbieding

  Huggies DryNites Boy zijn absorberende broekjes, geschikt voor jongens vanaf 3 jaar die nog regelmatig in bed plassen. De luiers bezorgen hen gegarandeerd een nacht zonder nattigheid. Ze lijken op normaal ondergoed, hebben anti-lekrandjes en een prima absorberende laag. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten voor 3 leeftijdscategorieën: 3 tot 5, 4 tot 7 en 8 tot 15. 

  Prijs

  De prijs van DryNites Boy is vergelijkbaar met die van gelijkaardige luierbroekjes. De gemiddelde standaardprijs ligt afhankelijk van de maat tussen de  € 0,67 en € 0,74. Dat is vanzelfsprekend flink duurder dan 'normale' Huggies luiers en vrijwel even duur als Little Swimmers, de zwemluiers van Huggies. 

  Korting op DryNites

  Huggies DryNites voor jongens en meisjes zijn vaak in de aanbieding en bijna elke week wel ergens goedkoop te krijgen. De korting bedraagt gemiddeld ongeveer 30%, maar loopt regelmatig op tot 55% of meer. Boven deze tekst zie je elke dag alle aanbiedingen. Bestel je luierbroekjes graag via internet? We zetten ook op een rij waar je Huggies DryNites Boy online kunt bestellen.

  DryNites Boy Huggies verpakking

   

  Waar kan ik Huggies DryNites Boy luiers online bestellen?

  Huggies DryNites Boy luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

  MEER OVER LUIERS

  Hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je baby?

  Waar moet ik op letten bij de aanschaf van nieuwe luiers?

  Hoe maak je van een luier een mondkapje?