Huggies DryNites Boy

Huggies DryNites Boy aanbiedingen

Kies een maat

  Over DryNites

  Huggies DryNites Boy zijn absorberende broekjes, geschikt voor jongens vanaf 3 jaar die nog regelmatig in bed plassen. De luiers bezorgen hen gegarandeerd een nacht zonder nattigheid. Ze lijken op normaal ondergoed, hebben anti-lekrandjes en een prima absorberende laag. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten voor 3 leeftijdscategorieën: 3 tot 5, 4 tot 7 en 8 tot 15. 

  Prijs

  De prijs van DryNites Boy is vergelijkbaar met die van gelijkaardige luierbroekjes. De gemiddelde standaardprijs ligt afhankelijk van de maat tussen de  € 0,67 en € 0,74. Dat  is flink duurder dan 'gewone' Huggies luiers en vrijwel even duur als Little Swimmers, de zwemluiers van Huggies. 

  Aanbiedingen DryNites

  Huggies DryNites zijn vaak in de aanbieding en bijna elke week wel ergens goedkoop te krijgen. De korting bedraagt gemiddeld ongeveer 30%, maar loopt regelmatig op tot 55% of meer. Boven deze tekst zie je elke dag alle aanbiedingen.

  DryNites Boy Huggies verpakking

  Waar kan ik Huggies DryNites Boy luiers online bestellen?

  Huggies DryNites Boy luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

  Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

  MEER OVER LUIERS

  Bespaar 500 euro op luiers!

  Kindjes vs. Sudocreme

  Luiers en milieuvriendelijkheid