Kruidvat luiers aanbiedingen

Over Kruidvat luiers

Kruidvat luiers zijn luiers van het huismerk van drogisterijketen Kruidvat. Hoewel er in het verleden klachten zijn geweest over vernieuwde Kruidvat luiers hebben ze een goede kwaliteit en zijn ze in onafhankelijke tests al meerdere malen erg positief beoordeeld.

Kruidvat luiers zijn logischerwijs alleen bij de drogisterij zelf te koop, zowel online als in de winkel. Op deze pagina vind je in een oogopslag alle aanbiedingen, zodat je altijd profiteert van de beste acties.

Submerken

Er zijn momenteel vijf verschillende submerken Kruidvat luiers op de markt, namelijk:

Meer informatie over de submerken van Kruidvat vind je op de afzonderlijke merkenpagina's.

Prijzen

In vergelijking met Pampers en Zwitsal luiers zijn ze niet duur; de gemiddelde standaardprijs van de meeste submerken is gemiddeld te noemen. Zo kost een Kruidvat luierbroekje gemiddeld zo'n € 0,30, terwijl je voor een Pampers Baby-Dry Pants al snel het dubbele neerlegt. 

De 'gewone' luiers zijn een stuk goedkoper. Zowel Droog & Flexibel als Droog & Vertrouwd luiers kosten normaal € 0,17 tot € 0,24, afhankelijk van de maat. In de aanbieding is dit soms slechts de helft en betaal je per exemplaar zo nu en dan dus nog geen € 0,10! Lees hier meer over de kosten van Kruidvat luiers.

Kortingen

Omdat Kruidvat luiers alleen bij de drogisterijketen zelf te koop zijn spreekt het voor zich dat het aantal aanbiedingen en de bijbehorende kortingen niet te vergelijken zijn met dat van bijvoorbeeld Pampers. Toch zijn er bijna altijd wel een of meerdere submerken in de aanbieding. De kortingen kunnen hoog oplopen, maar blijven vaker beperkt tot ongeveer 10%.

Het is dus aan te raden om luiers van Kruidvat niet op het laatste moment aan te schaffen en toe te slaan bij de juiste aanbieding. Soms loopt de korting namelijk wel op tot ruim 50%, en kun je dus veel geld besparen.

Kruidvat luiers aanbieding

Wat kosten Kruidvat luiers?

Luiers van Kruidvat zijn zoals gezegd relatief goedkoop in vergelijking met andere bekende luiermerken. Dat geldt voor zowel de luiers als de luierbroekjes. 

Kruidvat Zwembroekjes vormen een uitzondering op de regel. Deze zijn qua prijs te vergelijken met Huggies Little Swimmers, de zwembroekjes van Huggies. De gemiddelde standaardprijs is zo'n  € 0,45; de doorsnee aanbiedingsprijs  € 0,37. 

Waar kan ik Kruidvat luiers online bestellen?

Kruidvat luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Handige Pampers luierbroekjes?

Pampers Baby Dry en Premium Protection vergelijking

Pampers laat boom planten bij aankoop luiers