Kruidvat Luiers aanbiedingen

Hier vind je elke dag alle Kruidvat luiers die in de aanbieding zijn. Kruidvat luiers behoren al jaren tot de populairste luiers op de markt en zijn vaak met korting te koop. Als je onze site in de gaten houdt mis je geen enkele aanbieding van Kruidvat!

Kies een maat

Kruidvat luiers in de aanbieding

Kruidvat luiers zijn de bekendste en tevens populairste luiers die Kruidvat verkoopt. Ze hebben een goede kwaliteit en zijn in onafhankelijke test als meermaals erg positief beoordeeld.

De luiers zijn zoals alle Kruidvat submerken alleen bij de drogisterij zelf te koop. Niet alleen in de winkel, maar ook online! Op deze pagina vind je in een oogopslag alle aanbiedingen, zodat je altijd profiteert van de beste acties.

Kruidvat luiers: niet duur

Kruidvat luiers zijn in vergelijking met bijvoorbeeld Pampers niet duur. De gemiddelde standaardprijs - dus als de luiers niet in de aanbieding zijn - ligt tussen de €0.16 en € 0.27. Daarbij geldt: hoe groter de maat, hoe duurder de luier. 

In de aanbieding daalt die prijs naar gemiddeld €0.11 á €0.24. Het geringe verschil maakt duidelijk dat je op Kruidvat luiers niet snel 70% korting zult krijgen. Het voordeel blijft meestal beperkt tot 25 á 30%, met uitschieters naar 50%. 

Kruidvat luiers

Waar kan ik Kruidvat Luiers luiers online bestellen?

Kruidvat Luiers luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je baby?

Welke maat luier heb ik nodig?