Little Lamb Pocketluiers aanbiedingen

Kies een maat

Little Lamb luiers zijn geliefde wasbare luiers. Ze zijn betaalbaar, hebben een uitstekende pasvorm en hebben een uitstekend absorptievermogen. Little Lamb luiers bestaan al meer dan 10 jaar en de pasvorm is keer op keer weer aangepast tot het de perfecte luier is die je nu kan kopen.

Little Lamb luiers zijn op dit moment de meest geliefde wasbare luiers. Ze zijn betaalbaar, hebben een uitstekende pasvorm en hebben een uitstekend absorptievermogen. Little Lamb luiers bestaan al meer dan 10 jaar en de pasvorm is keer op keer weer aangepast tot het de perfecte luier is die je nu kan kopen.

De luiers gaan lang mee en met zorgvuldig wassen kunnen ze zelfs twee of drie baby's meegaan. De luier wordt gesneden uit een enkel stuk stof dat op is gevouwen om een ??dubbellaagse, super absorberende luier te creëren met een microfleece binnenwerk. Het gebruik microfleece in plaats van een bamboe kern vermindert de droogtijd drastisch, omdat het water bijna volledig in de wasmachine 'spint' en daarmee uiteindelijk tijd en geld bespaart.

MEER OVER LUIERS

Wanneer verschonen?

Zó bespaar je meer dan 500 euro op luiers!

Luieruitslag, informatie en tips