Lupilu luiers aanbiedingen

Lidl luiers van Lupilu 

Lupilu luiers zijn de bekende luiers van het huismerk van supermarktketen Lidl. Het zijn de opvolgers van de Toujours-luiers die Lidl tot 2018 verkocht. 

De luiers van Lidl zijn verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6 en geschikt voor baby's en jonge kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kg. De submerken zijn:

Hierboven zie je alle Lidl luiers die vandaag in de aanbieding zijn. Op onze informatiepagina's lees je meer over het merk Lupilu.

Lupilu luiers verpakkingen

Prijzen Lidl luiers

Wat kosten Lupilu luiers? De luiers zijn van de prijsvechter Lidl en dus enigszins logischerwijs goedkoop in vergelijking met veel andere merken luiers. De gemiddelde standaardprijs van Lupilu Soft & Dry en Lupilu Comfort schommelt tussen de € 0,10 en € 0,23, waarbij de grootste maten het duurst zijn. De gemiddelde aanbiedingsprijs ligt tussen de € 0,08 en € 0,17. Kortingen van meer dan 50% zijn niet gebruikelijk, maar komen zo nu en dan voor.

Aanbiedingen

Lidl stunt regelmatig met luier aanbiedingen en fikse kortingen op Lupilu luiers. De frequentie is niet vergelijkbaar met acties van de grootste luier merken, maar met de juiste 'bevoorrading' kun je een tijdje wachten tot de juiste aanbieding. 

Lupilu luierbroekjes 

Lupilu Soft & Dry Pants luierbroekjes zijn net zoals broekjes van andere merken een stuk prijziger dan de luiers. De gemiddelde standaardprijs van de Lupilu luierbroekjes bedraagt € 0,25 (maat 5) tot € 0,28 (maat 6); de gemiddelde aanbiedingsprijs respectievelijk € 0,21 en € 0,23. 

Lupilu luiers maat 1 en 4

Waar kan ik Lupilu luiers online bestellen?

Lupilu luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Pampers Nog Even Dagen

Hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je baby?

Hoe maak je van een luier een mondkapje?