luiers en pampers in de aanbieding

Muumi luiers aanbiedingen

Muumi ecologische luiers

Op deze pagina vind je altijd alle aanbiedingen van Muumi luiers, de ecologische luiers met een speelse opdruk. Deze luier is milieuvriendelijk en nog goed voor je baby ook. Meer over de eigenschappen vind je op de informatiepagina van het merk Muumi

Aanbiedingen

Ecologische luiers zijn op dit moment nog steeds minder populair dan traditionele wegwerpluiers en als gevolg daarvan ook bij minder winkels verkrijgbaar. Muumi luiers zijn daarom niet altijd ergens in de aanbieding. Als dit wel het geval is zijn ze vaak op een hand te tellen, maar gelden ze meestal wel voor alle beschikbare maten. 

Prijzen 

Muumi luiers en luierbroekjes zijn relatief duur in vergelijking met wegwerpluiers. De gemiddeld prijs van zowel luiers als luierbroekjes ligt normaal tussen de €0,39 en €0,63. In de aanbieding is dit gemiddeld €0,33 á €0,53. Dit geeft wel aan dat niet snel 50% korting of meer krijgt op Muumi luiers, maar meestal 20 of 30%. 

Waar kan ik Muumi luiers online bestellen?

Muumi luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

MEER OVER LUIERS

Moeder met geniale luiertas hack!

Alle Pampers merken op een rij

Pampers maandboxen bij AH