luiers en pampers in de aanbieding

Pampers aanbiedingen

Pampers aanbieding

Hierboven vind je een overzicht van alle actuele Pampers aanbiedingen. Door verder te klikken op een van de submerken vind je per maat de beste Pampers aanbieding van dit moment. Luierinfo vergelijkt de acties van meer dan 50 winkels, zowel online als bij jou in de buurt.

Pampers is de bestverkochte luier in Nederland en vanwege die populariteit zijn vrijwel alle submerken elke week in de aanbieding. Dat is maar goed ook, want Pampers luiers zijn relatief duur in vergelijking met andere luiermerken.De gemiddelde standaardprijs van Pampers Baby-Dry ligt bijvoorbeeld tussen de € 0,26 en € 0,72 per luier, afhankelijk van de maat. Iedere Pamper aanbieding is dus het bekijken waard. 

Online en in winkels

Pampers aanbiedingen en kortingen vind je vanwege hun populariteit in veel winkels. Niet alleen bij Albert Heijn, Etos of Kruidvat, maar ook in webshops. Bij Luierinfo vergelijken we zoals gezegd luieracties en -prijzen van meer dan 50 winkels, zodat je zicht hebt op elke aanbieding. Pampers is onder meer bij Bol.com, Wehkamp, Plein en Drogisterij.net vaak goedkoop verkrijgbaar.  

Omdat Pampers veel verschillende verpakkingen fabriceert berekenen wij altijd de prijs per luier, zodat je snel de goedkope opties ziet. 

Korting op Pampers

Er zijn wekelijks honderden (sub)merken en maten Pampers in de aanbieding. Soms bedraagt de korting ‘slechts’ 20 of 30%, maar het voordeel op de submerken loopt vrijwel elke week op tot 50%, met uitschieters tot 75% korting! Daarnaast adverteren winkels vaak met 2+1 of 1+1 gratis-acties en stapelkorting. Kun je niet wachten op megakorting? Online zijn de maandboxen van veel Pampers luiers vaak standaard met 20% korting te koop.


Pampers aanbieding in de winkel

Submerken Pampers

Pampers heeft verschillende submerken luiers en luierbroekjes voor baby’s en jonge kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kg. Voor elk submerk lopen er dusdanig veel acties dat je de luiers als je het slim aanpakt goedkoop kunt kopen. Luierinfo houdt alle reclames in de gaten, zodat je alle aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken.

Aanbieding Pampers luiers

De luiers van de verschillende submerken van Pampers zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Bovendien is er bijna elke week wel een actie waarbij je luiers met 50% korting kunt kopen. De bekendste submerken zijn:

Vanwege hun populariteit is er altijd wel ergens een Pampers aanbieding voor deze submerken te vinden. De kortingen lopen hierbij vaak op tot 50% en soms zelf nog hoger. Maandboxen zijn in de aanbieding vaak 33% goedkoper. Ook hebben winkels vaak 1+1 of 2+1 gratis-acties.

Overige submerken Pampers

Pampers heeft nog meer submerken. Niet al deze merken worden nog verkocht in de winkels maar online vind je deze Pampers nog wel in de aanbieding. Dit zijn restpartijen of luiers uit het buitenland. Wij proberen deze acties voor je op een rij te zetten. Op onze informatiepagina's vind je snel informatie over alle Pampers luiers.

Aanbieding Pampers luierbroekjes

Pampers luierbroekjes worden steeds populairder. Ze zijn als een broekje aan te trekken en vaak een goed begin van het zindelijk worden van je kindje. Pampers heeft Baby-Dry Pants en Premium Protection Pants en beide submerken zijn regelmatig in de aanbieding. Op maandboxen krijg je dan tot 50% korting en op standaard pakken gelden 2+1 gratis-acties of stapelkortingen.

Zwemluiers 

En dan zijn er nog de Pampers zwemluiers. Pampers Splashers zijn wegwerpbare zwemluiers die zijn ontworpen voor waterpret bij het zwembad, strand, waterpark en andere waterpret. Splashers zijn vooral tijdens vakantieperiodes in de aanbieding waarbij je meestal 33% of 50% korting krijgt. 

Meer over Pampers

We hopen dat je op Luierinfo de juiste aanbieding van Pampers vindt. Wil je meer lezen over de verschillende soorten Pampers? Op de merkenpagina staat informatie over alle submerken:

Waar kan ik deze luiers online bestellen?

Deze luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

MEER OVER LUIERS

Kosten: wegwerp vs. wasbare luiers

Moeder met geniale luiertas hack!

Lupilu - de luiers van Lidl