Pampers aanbieding

Pampers in de aanbieding

Pampers, in 1961 op de markt gebracht door de multinational Procter & Gamble, is de bestverkochte luier in Nederland en België. Of je nu wel of geen kinderen hebt: de merknaam doet bij iedereen wel een belletje rinkelen. Naast luiers, die door veel mensen ook gewoon "Pampers" worden genoemd, zijn ook de babydoekjes van Pampers populair. Zowel de babydoekjes als de verschillende luiermerken van Pampers zijn regelmatig in de aanbieding.

Pampers aanbiedingen in de winkel

Pampers wegwerpluiers 

De originele wegwerpluier van Pampers onderging sinds zijn introductie begin jaren '60 geleidelijk een groot aantal veranderingen. Wist je bijvoorbeeld dat de luiers van Pampers al sinds de jaren '70 van de vorige eeuw plakstrips hebben in plaats van de originele spelden? Het was een belangrijke verbetering voor veel ouders omdat ze daarvoor niet makkelijk konden controleren of hun baby geplast of gepoept had.

Andere vernieuwen stammen uit de jaren '80, toen de fabrikant Pampers luiers voorzag van absorberende gelmaterialen, elastiek rond de benen en een zachtere voering. Iedere vernieuwing deed de Pampers een stukje meer lijken op de luiers die ze nu zijn.

Pampers geschiedenis

Populairste luiers van Pampers

Pampers heeft verschillende submerken luiers en luierbroekjes voor baby’s en jonge kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kg. Voor de pasgeboren zijn er New Baby luiers die vrijwel alle poep en plas tegenhouden; voor de peuters en kleuters van een paar jaar oud voor wie zindelijkheid steeds dichterbij komt zijn er de luierbroekjes. Er zijn verschillende submerken op de markt met ieder hun eigen unieke eigenschappen. Hieronder vind je een overzicht van alle Pampers submerken. 

Voor elk submerk lopen er dusdanig veel acties dat je de luiers als je het slim aanpakt goedkoop kunt kopen. Luierinfo houdt alle reclames in de gaten, zodat je alle aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken. De luiers van de verschillende submerken van Pampers zijn altijd wel ergens in de aanbieding met kortingen van 50% of meer. De bekendste submerken zijn:

Vanwege hun populariteit is er altijd wel ergens een aanbieding van deze submerken te vinden. Bij Baby Dry en Premium Protection kun je denken aan tientallen tot ruim honderd acties per week. Maandboxen zijn in de aanbieding vaak 33% goedkoper, maar winkels hebben ook vaak 1+1 of 2+1 gratis-acties.

Pampers aanbiedingen en eigenschappen.

Pampers luiers zijn relatief duur

Vanwege die populariteit zijn vrijwel alle submerken elke week wel ergens in de aanbieding. Dat is maar goed ook, want de luiers zijn relatief duur in vergelijking met die van andere luiermerken. Sterker: Pampers zijn gemiddeld genomen de duurste luiers op de Nederlandse en Belgische markt. Alleen voor sommige soorten ecologische, duurzame luiers betaal je meer. 

De gemiddelde standaardprijs van Pampers Baby Dry ligt bijvoorbeeld tussen de € 0,26 en € 0,45 per luier, afhankelijk van de maat. Pampers Premium Protection luiers zijn nog iets duurder en Premium Protection Pants luierbroekjes kosten tot bijna een euro per stuk. Iedere Pamper aanbieding is dus het bekijken waard. 

Pampers aanbiedingen.

Aanbod van Pampers: online en in de winkel

Pampers vind je vanwege hun populariteit in veel winkels. Niet alleen bij Albert Heijn, Etos of Kruidvat, maar ook in webshops en warenhuizen zoals Wehkamp. Andere winkels die vaak goede Pampers aanbiedingen hebben zijn Bol.com, Plein, BabyDrogist.nl en Drogisterij.net

Omdat Pampers veel verschillende verpakkingen fabriceert – van maandboxen tot zelfs gigapakken – berekenen wij altijd de prijs per luier, zodat je snel de goedkope opties ziet. 

Pampers aanbieding overzicht submerken

Over het algemeen ben je het voordeligst uit als je maandboxen Pampers koopt in plaats van standaard pakken. Om dit zeker te weten raden we aan om altijd naar de prijs per luier te kijken.

Tot 80% korting op luiers

Er zijn wekelijks honderden (sub)merken, maten en verpakkingen Pampers in de aanbieding. Soms bedraagt de korting ‘slechts’ 20 of 30%, maar het voordeel op de meeste submerken loopt meestal wel ergens op tot 50%. Er zijn soms zelfs uitschieters tot 75 of 80% korting! Daarnaast adverteren winkels vaak met 2+1 of 1+1 gratis-acties en stapelkorting.

Kun je niet wachten op megakorting? Online zijn de maandboxen van veel luiers vaak standaard met 20% korting te koop.

Pampers luierbroekjes

Pampers luierbroekjes worden steeds populairder. Ze zijn als een broekje aan te trekken en vaak een goed begin van het zindelijk worden van je kindje. Pampers heeft in dit kader Baby-Dry Pants en Premium Protection Pants gefabriceerd. Beide submerken zijn razend populair en daarom regelmatig in de aanbieding. Op maandboxen krijg je dan tot 50% korting en op standaard pakken gelden 2+1 gratis-acties of stapelkortingen.

Pampers Splashers - de zwemluiers van Pampers

En dan zijn er nog de zwemluiers. Pampers Splashers zijn wegwerpbare zwemluiers die zijn ontworpen voor waterpret bij het zwembad, strand, waterpark en andere waterpret. Splashers zijn vooral tijdens vakantieperiodes in de aanbieding, je krijgt dan meestal 33 á 50% korting. Als je slim bent koop je de zwemluiers in een ander seizoen: dan kan het voordeel oplopen tot 75 of 80%! 

Pampers Babydoekjes

De babydoekjes van Pampers zijn verkrijgbaar in verschillende series. De meest populaire series zijn:

De babydoekjes zijn regelmatig in de aanbieding en dus voor een lage prijs te verkrijgen. Op onze website vergelijken we de prijzen van de babydoekjes van Pampers bij verschillende winkels door de prijzen uit te drukken in de prijs per 100 babydoekjes. Hierdoor kun je de verschillende prijzen goed met elkaar vergelijken. 

Waar kan ik Pampers luiers online bestellen?

Pampers luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Wanneer verschonen?

Luieruitslag, informatie en tips

Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk?