Pampers Active Fit

Pampers Active Fit aanbiedingen

Kies een maat

Pampers Active Fit

Pampers Active Fit luiers zijn in veel winkels te koop en daarom bijna elke dag wel ergens in de aanbieding. Hierboven staan alle actuele acties en zie je in een oogopslag welke Active Fit aanbieding bij jou past.

Over Pampers Active Fit

Wanneer je baby in beweging komt, is hij niet meer te stoppen! Met Pampers Active Fit blijft je baby comfortabel en kan hij - zo lang hij wil - genieten van zijn nieuw ontdekte bewegingsvrijheid.

Pampers Active Fit zijn gemaakt voor baby's en peuters met een gewicht van 4 t/m 30 kg. De kleinste maat van de Pamper is maat 3, de grootste maat 6. Daartussen zitten de maten 3+, 4, 4+, 5 en 5+.  

Pampers Active Fit aanbiedingen

Prijs Pampers Active Fit

Pampers Active Fit is één van de duurste submerken van Pampers, maar wordt vanwege de goede kwaliteit toch goed verkocht. De gemiddelde standaardprijs ligt afhankelijk van de maat tussen de € 0,18 en € 0,31 per luier, waarbij geldt: hoe groter de maat, hoe duurder de prijs per luier. Tijdens aanbiedingen daalt die prijs naar gemiddeld zo'n € 0,11 á € 0,17 per luier. Op een Mega+ verpakking met 124 luiers bespaar je dus al snel 10 euro!

Soms loopt de korting op Pampers Active Fit nog veel hoger op, tot minstens 50% met uitschieters naar 75%! In dat geval bespaar je zomaar tientallen centen per luier.

Meer over Pampers Active Fit

Hierboven vind je de beste Pampers Active Fit aanbiedingen. Meer informatie over Pampers Active Fit lees je op de merkenpagina. 

Waar kan ik Pampers Active Fit luiers online bestellen?

Pampers Active Fit luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

MEER OVER LUIERS

Vader mag vrouwentoilet niet in om luier te verschonen

Zwanger: De financiële keuzes

Babydoekjes: voor billen, gezicht en handen