Pampers Baby Dry aanbiedingen

Kies een maat

Pampers Baby Dry

Pampers Baby Dry zijn ontworpen om baby's zo lang mogelijk droog te houden. De luier neemt in vergelijking met andere Pampers submerken erg veel vocht op en beschermt de babyhuid tegen vuil en nattigheid. 

Vanwege die eigenschappen behoren Baby Dry luiers tot de populairste luiers op de Nederlandse markt. Daardoor zijn ze ook regelmatig in de aanbieding!

Pampers Baby Dry verpakking

Aanbiedingen

Pampers Baby Dry luiers zijn verkrijgbaar in de maten 2 t/m 8 en daarmee geschikt voor baby's en kinderen van 3 t/m 30 kg. Ze zijn relatief duur in vergelijking met veel luiers van andere merken, maar vanwege hun populariteit altijd wel ergens in de aanbieding. 

De kortingen op Pampers Baby Dry kunnen oplopen tot 50% en zijn vaak voor alle maten gelijk. Regelmatig zijn de standaard pakken via "2+1 gratis"-aanbiedingen te koop. Op maandboxen wordt online standaard 20% korting gegeven, maar ook regelmatig 33% of 50%

Prijs per luier

Op Luierinfo.nl houden we de verschillende reclames voor je bij zodat jij makkelijk kunt kijken wat de beste aanbieding is. Dit is niet altijd de aanbieding met het hoogste kortingspercentages. Vooral online zien we vaak zogenaamde 'Van'-prijzen die erg hoog zijn waardoor er met een hoog kortingspercentage geadverteerd kan worden. Op Luierinfo.nl vergelijken we daardoor de verschillende aanbiedingen via de prijs per luier. Hierdoor denken we de beste vergelijking te kunnen maken tussen de verschillende acties en reclames van Pampers Baby Dry.

Waar kan ik Pampers Baby Dry luiers online bestellen?

Pampers Baby Dry luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Babypoep uitgelegd: alle kleuren van de regenboog

Pampers Nog Even Dagen

Hoe maak je van een luier een mondkapje?