Pampers Baby-Dry

Pampers Baby Dry aanbiedingen

Kies een maat

Pampers Baby Dry

Pampers Baby Dry zijn ontworpen om baby's zo lang mogelijk droog te houden. De luier neemt in vergelijking met andere submerken erg veel vocht op en beschermt de babyhuid tegen vuil en nattigheid. 

Vanwege die eigenschappen behoren Baby Dry luiers tot de populairste luiers op de Nederlandse markt. Daardoor zijn ze ook regelmatig in de aanbieding!

Aanbiedingen

Pampers Baby Dry luiers zijn verkrijgbaar in de maten 2 t/m 8 en daarmee geschikt voor baby's en kinderen van 3 t/m 30 kg. Ze zijn relatief duur in vergelijking met veel luiers van andere merken, maar vanwege hun populariteit altijd wel ergens in de aanbieding. 

De kortingen op Pampers Baby Dry kunnen oplopen tot 50% en zijn vaak voor alle maten gelijk. Regelmatig zijn de standaard pakken via "2+1 gratis"-aanbiedingen te koop. Op maandboxen wordt online standaard 20% korting gegeven, maar ook regelmatig 33% of 50%

Prijs per luier

Op Luierinfo.nl houden we de verschillende reclames voor je bij zodat jij makkelijk kunt kijken wat de beste aanbieding is. Dit is niet altijd de aanbieding met het hoogste kortingspercentages. Vooral online zien we vaak zogenaamde 'Van'-prijzen die erg hoog zijn waardoor er met een hoog kortingspercentage geadverteerd kan worden. Op Luierinfo.nl vergelijken we daardoor de verschillende aanbiedingen via de prijs per luier. Hierdoor denken we de beste vergelijking te kunnen maken tussen de verschillende acties en reclames van Pampers Baby Dry.

Waar kan ik Pampers Baby Dry luiers online bestellen?

Pampers Baby Dry luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

MEER OVER LUIERS

Pampers luiers vs. Zwitsal luiers

Luiers uit het buitenland: Makkelijk en voordelig!

Handige Pampers luierbroekjes?