Pampers Baby-Dry

Pampers Baby-Dry aanbiedingen

Kies een maat

Aanbieding Pampers Baby-Dry

De luiers van Pampers Baby-Dry zijn regelmatig in de aanbieding en gelden als één van de meest populaire luiers van Pampers. 

Korting op Pampers Baby-Dry

De kortingen op Pampers Baby-Dry kunnen oplopen tot 50% en zijn vaak voor alle maten gelijk. Regelmatig zijn de standaard pakken via "2+1 gratis"-aanbiedingen te koop. Op maandboxen wordt online standaard 20% korting gegeven, maar ook regelmatig 33% of 50%

Pampers Baby-Dry - vaak acties, maar let op!

Omdat de Pampers Baby-Dry luiers goed verkocht worden zijn er vaak acties. Op Luierinfo.nl houden we de verschillende reclames voor je bij zodat jij makkelijk kunt kijken wat de beste aanbieding is. Dit is niet altijd de aanbieding met het hoogste kortingspercentages. Vooral online zien we vaak zogenaamde "Van"-prijzen die erg hoog zijn waardoor er met een hoog kortingspercentage geadverteerd kan worden. Op Luierinfo.nl vergelijken we daardoor de verschillende aanbiedingen via de prijs per luier. Hierdoor denken we de beste vergelijking te kunnen maken tussen de verschillende acties en reclames van Pampers Baby-Dry.

Kenmerken Pampers Baby-Dry

Pampers Baby Dry is ontworpen om baby's droog te houden. Door de goede vochtopname en de beweeglijkheid  kan de luier tot 12 uur tegen lekken beschermen. Door de extra absorberende zones met de zogenaamde micro parels wordt eventuele nattigheid snel van de huid van de baby gehaald, zodat het huidje goed beschermt wordt tegen vocht en vuil en natuurlijk zacht blijft. Door de goede vochtopname en de beweeglijkheid van de luier kan de luier tot 12 uur tegen lekken beschermen en kan uw baby een rustige droge nacht beleven. 

Waar kan ik deze luiers online bestellen?

Deze luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

MEER OVER LUIERS

Zwemluiers - info en merken

Varianten van wasbare luiers

Bespaar 500 euro op luiers!