Pampers Baby-Dry Pants luiers / luierbroekjes

Pampers Baby-Dry Pants aanbiedingen

Kies een maat

Pampers Baby-Dry Pants in de aanbieding

Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn relatief dure luiers. Gelukkig zijn de luiers elke week wel ergens in de aanbieding. Voor de verschillende maten lopen vaak wel andere acties. De korting op de kleinere maten is vaak hoger dan die op de grotere maten.

Acties van Pampers Baby-Dry Pants

Pampers Baby-Dry Pants is een van de bekendste en tevens bestverkochte submerken van Pampers. Daarom lopen er voortdurend acties, zowel online als in supermarkten en drogisterijen. De korting van de kleinere maten loopt regelmatig op tot meer dan 50%, terwijl winkels bij de grotere maten vaker kiezen voor bijvoorbeeld Pampers 2+1 gratis-acties. Op Luierinfo.nl houden we de kortingsacties en reclames voor je bij zodat jij de beste deal kan maken. 

Prijzen en kortingen Baby-Dry Pants

Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn duurder dan luierbroekjes van andere merken. De prijs per luier is afhankelijk van de maat; de gemiddelde standaardprijs varieert tussen € 0,20 en € 0,92 per luier. Bekijk hierboven de aanbiedingen van alle maten door een maat te selecteren.

Waar kan ik Pampers Baby-Dry Pants luiers online bestellen?

Pampers Baby-Dry Pants luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

MEER OVER LUIERS

Onderdelen van de wasbare luier

Premium Protection Active Fit

Pampers is 'Merk van het Jaar 2017'