Pampers Premium Protection aanbiedingen

Op deze pagina vind je altijd alle Pampers Premium Protection acties en aanbiedingen. Premium Protection is een van de, zo niet dé populairste luier op de Nederlandse markt. Over het algemeen geldt dat de korting op de grotere maten hoger is dan die op de kleine maten. Selecteer de gewenste maat en bekijk alle prijzen.

Kies een maat

Over Pampers Premium Protection

Premium Protection is de luier die je baby de beste bescherming van Pampers geeft, en één van de beste verkochte en populairste submerken. De luiers zijn geschikt voor baby's van 2 t/m 30 kg en verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6. Op de submerkenpagina's lees je meer over het merk Pampers Premium Protection.

Pampers Premium Protection aanbieding

Aanbiedingen

Premium Protection luiers zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Gelukkig maar, want ze zijn zoals alle Pampers submerken relatief duur in vergelijking met andere merken; je betaalt al snel het dubbele in vergelijking met luiers van goedkopere luiermerken. Het is dus raadzaam te wachten op een goede Pampers aanbieding.

Winkelaanbod Premiun Protection

Daar hoef je gelukkig nooit lang op te wachten; er zijn wekelijks tientallen Premium Protection acties bij meerdere online webshops, supermarkten en drogisterijen. Vanwege het enorme aanbod aan deze luier betekent een actie niet automatisch een goede deal. Aanbiedingen zijn er in veel verschillende vormen en kortingspercentages variëren grofweg gezien tussen de 20 en 75%!

Op Luierinfo houden we de kortingsacties en reclames voor je bij zodat jij de beste deal kunt maken. 

 

Prijzen Pampers Premium Protection

De prijzen van Premium Protection luiers liggen relatief hoog. De luier is zoals gezegd verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6. De prijs van de verschillende maten is gelijk, maar de verpakkingen van de kleinere maten bevatten meer luiers. Dit betekent dat de prijs per luier bij de kleinste maten het laagst is.

De grootste maten zijn grofweg gezien ongeveer net zo duur als de andere Pampers submerken. De prijs is vergelijkbaar met Pampers Baby Dry, die andere populaire Pamper luier. 

De gemiddelde prijs van Pampers Premium Protection ligt afhankelijk van de maat tussen de € 0,28 en € 0,79 per luier. Het merk is dus niet goedkoop, maar de korting op de kleinere maten is regelmatig 50% terwijl de grotere maten met 33% korting worden verkocht. Met de juiste timing bespaar je dus al snel tientallen centen per luier! 

Prijs per luier

Bij Luierinfo vermelden we bij elke luier aanbieding altijd de prijs per luier, zodat je altijd direct ziet of een actie de moeite waard is, ongeacht de grootte van de verpakking. 

Benieuwd naar de beste Pampers Premium Protection aanbieding? Kies een maat en bekijk alle acties. Meer informatie vind je op de pagina met alle luier merken. Niet overtuigd? Kijk op de pagina met alle Pampers aanbiedingen voor andere submerken.  

Pampers Premium Protection verpakkingen

 

Waar kan ik Pampers Premium Protection luiers online bestellen?

Pampers Premium Protection luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van nieuwe luiers?

Babypoep uitgelegd: alle kleuren van de regenboog