Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection aanbiedingen

Kies een maat

Over Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection is de luier die je baby de beste bescherming van Pampers geeft, en één van de beste verkochte en populairste submerken van Pampers. De luiers zijn geschikt voor baby's van 2 t/m 30 kg en verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6.

Op deze pagina vind je alle Premium Protection acties, waarbij over het algemeen geldt dat de korting op de grotere maten hoger is dan die op de kleine maten. 

Pampers Premium Protection aanbieding

Aanbiedingen

Pampers Premium Protection luiers zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Gelukkig maar, want ze zijn zoals alle Pampers submerken relatief duur in vergelijking met andere merken; je betaalt al snel het dubbele in vergelijking met luiers van goedkopere luiermerken. Het is dus raadzaam te wachten op een goede Pampers aanbieding.

Winkelaanbod

Daar hoef je gelukkig nooit lang op te wachten; er zijn wekelijks tientallen Premium Protection acties bij meerdere online webshops, supermarkten en drogisterijen. Vanwege het enorme aanbod aan deze luier betekent een actie niet automatisch een goede deal. Aanbiedingen zijn er in veel verschillende vormen en kortingspercentages variëren grofweg gezien tussen de 20 en 75%!

Op Luierinfo houden we de kortingsacties en reclames voor je bij zodat jij de beste deal kunt maken. 

Prijzen Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection is zoals gezegd verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6. De prijs van de verschillende maten is gelijk, maar de verpakkingen van de kleinere maten bevatten meer luiers. Dit betekent dat de prijs per luier bij de kleinste maten het laagst is.

De grootste maten zijn grofweg gezien ongeveer net zo duur als de andere Pampers submerken. De prijs is vergelijkbaar met Pampers Baby Dry, die andere populaire Pamper luier. 

De gemiddelde prijs van Pampers Premium Protection ligt afhankelijk van de maat tussen de € 0,28 en € 0,79 per luier. De Pampers zijn niet dus goedkoop, maar de korting op de kleinere maten is regelmatig 50% terwijl de grotere maten met 33% korting worden verkocht. Met de juiste timing bespaar je dus al snel tientallen centen per luier! 

Prijs per luier

Bij Luierinfo vermelden we bij elke luier aanbieding altijd de prijs per luier, zodat je altijd direct ziet of een actie de moeite waard is, ongeacht de grootte van de verpakking. 

Benieuwd naar de beste Pampers Premium Protection aanbieding? Kies een maat en bekijk alle acties. Meer informatie vind je op onze merkenpagina. Niet overtuigd? Kijk op de pagina met alle Pampers aanbiedingen voor andere submerken.  

Pampers Premium Protection

Waar kan ik Pampers Premium Protection luiers online bestellen?

Pampers Premium Protection luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

MEER OVER LUIERS

Mannelijke BN'ers verschonen luier

Nieuw bij Bol.com: Pampers Premium Protection Startpakket

Sinterklaasactie: win één van de 5 Pampers maandboxen! (Gesloten)