Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection aanbiedingen

Kies een maat

Pampers Premium Protection aanbieding

Pampers Premium Protection luiers zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Op deze pagina staat elke Pampers Premium Protection aanbieding, waarbij over het algemeen geldt dat de korting op de grotere maten hoger is dan die op de kleine maten. 

Pampers Premium Protection aanbieding

Pampers Premium Protection: altijd korting

Pampers Premium Protection is de luier die je baby de beste bescherming van Pampers geeft, en één van de beste verkochte submerken van Pampers. De luiers zijn geschikt voor baby's van 2 t/m 30 kg en verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6. 

Premium Protection luiers zijn zoals alle Pampers submerken relatief duur in vergelijking met andere merken, en dus is het raadzaam te wachten op een goede Pampers aanbieding. Gelukkig hoef je daar nooit lang op te wachten; er zijn wekelijks tientallen acties bij meerdere online webshops, supermarkten en drogisterijen. Op Luierinfo houden we de kortingsacties en reclames voor je bij zodat jij de beste deal kunt maken. 

Goedkope Pampers

Pampers Premium Protection is zoals gezegd verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6. De prijs van de verschillende maten is gelijk, maar de verpakkingen van de kleinere maten bevatten meer luiers. Dit betekent dat de prijs per luier bij de kleinste maten het laagst is. De grootste maten zijn grofweg gezien ongeveer net zo duur als de andere Pampers submerken.

De gemiddelde standaardprijs van Pampers Premium Protection ligt afhankelijk van de maat tussen de € 0,28 en € 0,79 cent per luier. De Pampers zijn niet dus goedkoop, maar de korting op de kleinere maten is regelmatig 50% terwijl de grotere maten met 33% korting worden verkocht. Met de juiste timing bespaar je dus al snel tientallen centen per luier! 

Benieuwd naar de beste Pampers Premium Protection aanbieding? Kies een maat en bekijk alle acties. Meer informatie vind je op onze merkenpagina

Waar kan ik deze luiers online bestellen?

Deze luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

MEER OVER LUIERS

Zwitsal luiers

Kindjes vs. Sudocreme

Pampers Baby Dry en Premium Protection vergelijking