Pampers Premium Protection Pants aanbiedingen

Kies een maat

Pampers Premium Protection Pants aanbieding

Pampers Premium Protection Pants zijn de zachte luierbroekjes van Pampers. Alle Pampers luiers zijn relatief duur en Premium Protection Pants vormen geen uitzondering op die regel. De luierbroekjes zijn niet goedkoop; de prijs ligt iets hoger dan de prijs van andere luierbroekjes.

Premium Protection Pants 

Pampers Premium Protection Pants is een van de bekendste en populairste submerken van Pampers. Daarom zijn de luiers voortdurend in de aanbieding, zowel bij online webshops als in supermarkten en drogisterijen. Kortingen lopen hierbij regelmatig op tot meer dan 50%, met uitschieters tot 75%! Ook zijn er talrijke Pampers 2+1 gratis-acties. Op Luierinfo.nl houden we de kortingsacties en reclames voor alle Pampers merken bij zodat jij de beste deal kan maken. 

 

Voordeelverpakking Pampers Premium Protection Pants

Korting op Pampers Premium Protection Pants

Premium Protection Pants zijn duurder dan luierbroekjes van andere merken. De prijs per luierbroekje is afhankelijk van de maat; de gemiddelde standaardprijs varieert tussen € 0,95 en € 1,25 per luier. Bekijk hierboven de aanbiedingen van alle maten door een maat te selecteren. 

Waar kan ik Pampers Premium Protection Pants luiers online bestellen?

Pampers Premium Protection Pants luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk?

Luier verschonen - benodigdheden

Luieruitslag, informatie en tips