Pampers Pure Protection aanbiedingen

Kies een maat

Over Pure Protection

Pampers Pure Protection beschermen de gevoelige huid van je baby en geven je baby daarnaast de kenmerkende droogheid van Pampers. De luiers bieden je kindje tot 12 uur droogheid, zijn zijdezacht en voorzien van een speciale urine-indicator.

Pure Protection luiers zijn verkrijgbaar in de maten 1 t/m 5 en daarmee geschikt voor baby's en jonge kinderen met een gewicht van 2 t/m 16 kg. 

Op deze pagina vind je altijd de beste acties en haal je gegarandeerd de goedkoopste Pampers in huis.

 

Prijzen

We hoeven er niet omheen te draaien: Pampers Pure Protection luiers zijn duur. Alle Pampers submerken zijn niet goedkoop en mede vanwege het milieuvriendelijke karakter vormen deze luiers geen uitzondering op die regel. 

Zoals gebruikelijk is het zo dat de prijs per luier bij de kleinere maten lager ligt dan bij de grotere maten. De gemiddelde standaardprijs voor maat 1 ligt rond de € 0,30 per luier. Maat 5 is gemiddeld bijna twee keer zo duur: ongeveer € 0,60 per luier. De gemiddelde aanbiedingsprijs ligt grofweg gezien tussen de € 0,20 en € 0,40 per luier. 

Kortingen tot 75%!

Gelukkig behoren Pure Protection luiers tot de populairste Pampers submerken en zijn ze daarom vrijwel elke week in de aanbieding. Gelukkig maar, want vanwege hun prijzige karakter kun je in de aanbieding extra veel geld besparen! Bij een gangbaar kortingspercentage van 33% bespaar je op een maandbox Pure Protection maat 5 met 132 luiers al snel 25 euro!

En het kan nog gekker. Winkels stunten vaak met 50% korting op Pampers Pure Protection, met uitschieters tot 75%! Als je wacht op zulke aanbiedingen bespaar je op jaarbasis al snel honderden euro's!

 

 

 

 

Pampers Pure Protection aanbieding

Waar kan ik Pampers Pure Protection luiers online bestellen?

Pampers Pure Protection luiers zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de luiers kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Pampers Nog Even Dagen

Babypoep uitgelegd: alle kleuren van de regenboog

Alle Pampers merken op een rij