Zwitsal Luiers aanbiedingen

Kies een maat

Zwitsal luiers

Zwitsal is vooral bekend van de babyverzorgingsproducten, maar verkoopt sinds oktober 2017 ook luiers. De luiers van Zwitsal zijn relatief duur. De prijs is vergelijkbaar met die van andere premium merken zoals Pampers. De luiers van Zwitsal zijn lekker zacht, blijven lang droog en zitten comfortabel. Ze zijn ongeparfumeerd, maar is er de mogelijkheid om de kenmerkende geur toe te voegen met een apart Zwitsal geurbuiltje.

Maten

Zwitsal luiers zijn in 7 verschillende maten verkrijgbaar, maat 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6. "Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden", aldus het bedrijf. "Wij hebben al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kind zowel overdag als 's nachts langdurig droog." 

Zwitsal luier aanbieding

Hoe duur zijn Zwitsal luiers?

Luiers van Zwitsal zijn zoals gezegd relatief duur. De gemiddelde standaardprijs ligt afhankelijk van de maat tussen de € 0,23 en € 0,45. Bij het bepalen van de prijs geldt de regel: hoe groter de maat, hoe duurder de luiers. 

Gelukkig zijn er vaak Zwitsal luier aanbiedingen. De gemiddelde aanbiedingsprijs bedraagt € 0,13 (maat 1) á € 0,27 (maat 6). Dit komt neer op een kortingspercentage van ruim 30%! Soms loopt de korting echter nog veel hoger op. Zwitsal 1+1 gratis-acties (50% korting) zijn geen uitzondering, en soms stunten winkels met korting tot 70% op Zwitsal luiers!

Zwitsal luiers aanbiedingen en maten

Kortingen en aanbiedingen

Die winkels zijn niet heel talrijk. Luiers van Zwitsal zijn exclusief verkrijgbaar bij de Ahold-winkels Albert Heijn, BOL en Etos. Het bedrijf heeft hier bewust voor gekozen. Op Luierinfo.nl vind je altijd de laatste aanbiedingen en kortingen van Zwitsal. 

MEER OVER LUIERS

Hoe luiers duurzamer te maken?

Kleuters door juf uit luiers!

Varianten van wasbare luiers