Huggies Natural Care Babydoekjes aanbiedingen

 • € 5,49
  € 8,37
  Huggies Natural Care Babydoekjes
  3-pak (168 babydoekjes)
  Van€ 8,37
  Voor € 5,49
  Per 100 doekjes€ 3,27
  Korting34%

  € 3,27 per 100 doekjes - 34% korting

  Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 25 oktober T/m zondag 25 oktober

Huggies Natural Care billendoekjes aanbiedingen

Huggies Natural Care is een van de submerken billendoekjes van Huggies, een van de bekendste fabrikanten van luiers en billendoekjes. Ze zijn verrijkt met Aloë Vera, dat bekendstaat om zijn huidverzorgende eigenschappen. Natural Care doekjes hebben natuurlijke, absorberende vezels voor een gezonde huid. Meer informatie over het submerk Natural Care van Huggies lees je op de merkenpagina's.

Aanbiedingen Natural Care

Natural Care billendoekjes zijn vrijwel altijd wel ergens in de aanbieding. Huggies is een van de bekendste producten van babydoekjes en daarom vaak met korting verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, supermarkten en webshops. Het kortingspercentage bedraagt in de regel zo'n 30%, maar loopt vaak op tot 50 of zelfs 60%. Zo nu en dan stunten winkels zelfs met kortingen tot 75%!

Verpakkingen 

Natural Care billendoekjes zijn verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen. Een enkele verpakking bevat 56 doekjes en is geschikt voor diegenen die mondjesmaat doekjes nodig hebben. Voor wie veel doekjes gebruikt is het raadzaam uit te kijken naar aanbiedingen van 10-paks, die 560 doekjes bevatten

MEER OVER LUIERS

Eerste wasbare luier te koop

Gadget: Tweet bij natte luier!

CBS: eerste kind kost 10.000 euro per jaar

Facebook