Huggies Pure Babydoekjes aanbiedingen

  Huggies Pure billendoekjes

  Huggies Pure billendoekjes zijn ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. De doekjes bieden een zachte reiniging, zonder de huid van je baby te irriteren. De belangrijkste eigenschappen van Pure billendoekjes zijn:

  - Geen geurstoffen
  - Geen alcohol
  - Geen andere overbodige stoffen
  - Ze zijn uitermate stevig

  Meer specifieke informatie lees je op pagina over het merk Huggies Pure babydoekjes

  Aanbiedingen

  Billendoekjes en babydoekjes van het merk Huggies behoren na die van Pampers en Zwitsal tot de populairste op de Nederlandse markt en zijn daarom elke week wel ergens in de aanbieding. Het kortingspercentage ligt meestal tussen de 25 en 50%, maar vaker dan bij luiers kan dit oplopen tot wel 75%! 

  Prijzen Huggies Pure

  Luierinfo vergelijkt bij babydoekjes aanbiedingen altijd de prijs per 100 doekjes, zodat de beste actie er direct uitspringt. Huggies Pure billendoekjes kosten in de regel ongeveer € 4,00 per 100 doekjes. Bij een kortingspercentage van 50% is dit slechts € 2,00 per 100 doekjes!

  Verpakkingen

  Pure billendoekjes van Huggies zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Een enkele doos (1-pak) bevat 56 doekjes en kost in de aanbieding soms maar € 1,00! Ook gangbaar zijn 6-, 10-, 20- en 30-paks. Voor wie echt veel doekjes nodig heeft is het 60-pak met 3360 doekjes wellicht de voordeligste optie!

  MEER OVER LUIERS

  Luiers verschonen in 10 stappen

  Nieuw bij Bol.com: Pampers Premium Protection Startpakket

  Luieruitslag, informatie en tips

  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

  Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

  Facebook