Huggies Soft Skin Babydoekjes aanbiedingen

  Huggies Soft Skin 

  Huggies Soft Skin is een van de populaire submerken babydoekjes van Huggies. Soft Skin babydoekjes zijn zeer geschikt voor de tere babyhuid, doordat ze geen alcohol bevatten en voorzien zijn van een verzachtende en hydraterende lotion van Shea Butter. Op onze merkenpagina's lees je meer over de eigenschappen van Huggies Soft Skin Babydoekjes.

  Aanbiedingen

  Soft Skin babydoekjes zijn regelmatig in de aanbieding bij verschillende soorten winkels. Huggies zijn in Nederland te koop bij diverse supermarkten, drogisterijen en webshops en zijn daardoor vaak onder de adviesprijs te koop.

  Het aantal Huggies Soft Skin aanbiedingen ligt meestal tussen de 3 en de 5. Het kortingspercentage varieert sterk maar schommelt gemiddeld tussen de 30 en 60%. Uitschieters tot 75% korting zijn niet ondenkbaar en komen bij billendoekjes vaker voor dan bij Huggies luiers

  Prijs en verpakkingen

  Huggies Soft Skin babydoekjes zijn qua prijs vergelijkbaar met andere doekjes van Huggies. Bij Luierinfo vermelden we vaak de prijs per 100 doekjes. Die ligt bij Soft Skin doekjes rond de €3,50. Bij een kortingpercentage van 50% bespaar je dus al snel €1,75 per 100 doekjes!

  Soft Skin doekjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende verpakkingen. Voor 'algemeen' gebruik adviseren we een 1-pak (56 doekjes) of 10-pak (560 doekjes) aan te schaffen. Zoek je een grote voorraad? Dan is de 60-pak met een inhoud van 3360 doekjes de voordeligste optie.

  MEER OVER LUIERS

  Zó bespaar je meer dan 500 euro op luiers!

  Wanneer verschonen?

  Luier verschonen - benodigdheden

  Facebook