Neutral Billendoekjes aanbiedingen

Neutral billendoekjes

Neutral billendoekjes of babydoekjes van de gelijknamige fabrikant uit Scandinavië bevatten geen toevoegingen zoals parfum en kleurstoffen. Die stoffen vergroten het risico op huidirritatie en Neutral zet juist in op het tegenovergestelde: producten die het risico op huidirritatie verminderen. 

Babydoekjes van Neutral zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige billetjes, handjes en gezichtjes. Ze zijn bij het grote publiek minder bekend dan de billendoekjes van Pampers en Zwitsal, maar worden daarom zeker niet minder beoordeeld. Wel zijn ze relatief duur in vergelijking met doekjes van eerder genoemde merken. 

Winkelaanbod Neutral

Hierboven vind je elke dag een volledig overzicht van alle Neutral billendoekjes aanbiedingen. De doekjes zijn te koop bij veel winkels. Onder meer webshops, drogisterijen en supermarkten hebben Neutral billendoekjes in het assortiment. 

Neutral billendoekjes verpakking

Relatief duur

Neutral billendoekjes zijn relatief duur in vergelijking met doekjes van de meeste andere merken. De prijs per 100 doekjes schommelt meestal tussen de € 4,50 en € 5,00. Bij de meeste aanbiedingen loopt deze prijs terug tot ongeveer € 3,50 per 100 doekjes. Met name op voordeelverpakkingen kun je dus veel geld besparen!

Op Luierinfo vermelden we voor een duidelijk overzicht altijd de prijs per 100 doekjes, zodat je altijd profiteert van de beste acties, ongeacht de grootte van de verpakking. 

Neutral billendoekjes

MEER OVER LUIERS

Fabriek om luiers te recyclen

Select-deals bij Bol.com: nog meer korting op Pampers, luiers en doekjes!

Uitslag regelt gratis luiers

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!

Facebook