Pampers Sensitive Babydoekjes aanbiedingen

Over Pampers Sensitive billendoekjes

Pampers Sensitive billendoekjes behoren tot de populairste submerken babydoekjes op de Nederlandse en Belgische markt. Ze zorgen op de zachtst mogelijke manier voor de gevoelige huid van je baby. "Kindjes verdienen immers een vriendelijke behandeling van de huid", luidt het motto. 

Sensitive babydoekjes zijn 15% dikker dan Pampers Fresh Clean babydoekjes en hebben de unieke Soft Grip Texture van Pampers. Op deze pagina vind je dagelijks een volledig en actueel overzicht van alle Pampers Sensitive billendoekjes acties.  

Aanbiedingen

Het feit dat Sensitive billendoekjes van Pampers zijn maakt ze automatisch niet goedkoop. Sterker nog: ze behoren tot de duurdere merken. Het voordeel hiervan is dat je veel geld kunt besparen in aanbieding. De korting loopt namelijk regelmatig op tot 50%, met van tijd tot tijd uitschieters tot 75%!

Pampers Sensitive billendoekjes verpakkingen

Bij zo'n gangbare korting van 50% bespaar je op een voordeelverpakking al snel tientallen euro's! Een voorbeeld: voor een 15-pak (1200 doekjes) die normaal € 57,49 kost betaal je dan nog maar € 28,75. De prijs per 100 doekjes zakt in dat geval van € 4,80 naar € 2,40.

Prijs per doekje

Om verpakkingsprijzen eenvoudig te vergelijken vermeldt Luierinfo bij een babydoekjes aanbieding naast de verpakkingsprijs altijd de prijs per 100 doekjes. Op die manier zie je in een oogopslag welk aanbieding het best is voor je portemonnee.

Verpakkingen Pampers Sensitive billendoekjes

Sensitive billendoekjes zijn zoals gezegd altijd wel ergens in de aanbieding, waarbij je keuze hebt uit een scala aan verpakkingen. Een doos doekjes bevat 52, 56 of 80 exemplaren, maar veel winkels verkopen voordeelverpakkingen. Populair zijn onder meer de 6-pak (480 doekjes), 8-pak (640 doekjes) en 12-pak (672 doekjes). Wie grote voorraden wil inslaan kan kijken naar aanbiedingen van een 30-pak of 36-pak met maar liefst 2400 doekjes.

 

MEER OVER LUIERS

Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk?

Hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je baby?

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van nieuwe luiers?

Facebook