WaterWipes billendoekjes aanbiedingen

WaterWipes aanbieding

WaterWipes babydoekjes zijn gemiddeld genomen de duurste babydoekjes op de Nederlandse en Belgische markt. Het is daarom meer dan de moeite waard om te wachten op de juiste WaterWipes aanbiedingen. Hierboven vind je altijd een volledig en actueel overzicht van de WaterWipes babydoekjes acties van die dag.

Op Luierinfo vermelden we voor de duidelijkheid altijd de prijs per 100 babydoekjes. Daardoor profiteer je altijd van de hoogste kortingen en betaal je gegarandeerd de laagste prijs per babydoekje.

WaterWipes babydoekjes

De babydoekjes van WaterWipes zijn misschien niet zo bekend als de billendoekjes van Zwitsal en Pampers, maar populair zijn ze wel degelijk. Uithangbord van WaterWipes is het feit dat ze voor 99,9% uit water bestaan en verder ook voor 0,01% uit grapefruit extract. Dankzij die samenstelling behandel je baby's op een veilige en huidvriendelijke manier. Op onze merkenpagina's lees je meer over de babydoekjes van WaterWipes.

WaterWipes aanbiedingen babydoekjes

Goedkope WaterWipes

Een groot aantal winkels heeft de doekjes van WaterWipes de afgelopen jaren omarmd, waardoor ze vaak wel ergens in de aanbieding zijn. Soms gaat het om een enkele verpakking, maar regelmatig ook om voordeelverpakkingen met 540 of zelfs 720 babydoekjes. De kortingen blijft soms beperkt tot zo'n 20%, maar vanwege de relatief hoge prijs zijn zelfs zulke acties al meer dan de moeite waard. 

Korting op WaterWipes

Gelukkig stunten webshops, supermarkten en drogisterijen ook regelmatig met kortingen tot 40%, en zijn er zelfs uitschieters tot 70% korting. Ook 1+1 gratis-actie passeren vaak de revue. Op Luierinfo vind je elke dag de beste acties en de laagste prijs! 

Waar kan ik deze babydoekjes online bestellen?

Deze babydoekjes zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de babydoekjes kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Alle Pampers merken op een rij

Luiers verschonen in 10 stappen

De 5 grappigste baby video's van februari

Facebook