WaterWipes Babydoekjes aanbiedingen

WaterWipes babydoekjes zijn gemiddeld genomen de duurste babydoekjes op de Nederlandse en Belgische markt. Het is daarom meer dan de moeite waard om te wachten op de juiste WaterWipes aanbiedingen. Hieronder vind je altijd een volledig en actueel overzicht van alle WaterWipes acties.

WaterWipes aanbiedingen

De babydoekjes van WaterWipes zijn misschien niet zo bekend als de doekjes van Zwitsal en Pampers, maar populair zijn ze wel degelijk. Uithangbord van WaterWipes is het feit dat ze voor 99,9% uit water bestaan en verder ook voor 0,01% uit grapefruit extract. Dankzij die samenstelling behandel je baby's op een veilige en huidvriendelijke manier. Op onze merkenpagina's lees je meer over de babydoekjes van WaterWipes.

Relatief duur

WaterWipes babydoekjes zijn gemiddeld genomen de duurste babydoekjes op de Nederlandse en Belgische markt. Het is daarom meer dan de moeite waard om te wachten op de juiste WaterWipes aanbiedingen. Hierboven vind je altijd een volledig en actueel overzicht van alle WaterWipes acties

Hoe duur is duur? Prijzen verschillen per winkel, maar de gemiddelde prijs voor 100 WaterWipes doekjes is gemiddeld zo'n 6 á 7 euro. Bij een gangbaar kortingspercentage van 25% is dit dus nog ongeveer 5 euro. Ter vergelijking: voor veel Pampers of Zwitsal babydoekjes betaal je in de aanbieding 2 á 3 euro per 100 doekjes. 

Op Luierinfo vermelden we voor de duidelijkheid altijd de prijs per 100 babydoekjes. Daardoor profiteer je altijd van de hoogste kortingen en betaal je gegarandeerd de laagste prijs per babydoekje.

WaterWipes aanbiedingen babydoekjes

Voordeelverpakkingen​

Een groot aantal winkels, waaronder Etos, Plein, Bol.com en De Online Drogist.nl heeft de doekjes van WaterWipes de afgelopen jaren omarmd, waardoor ze vaak wel ergens in de aanbieding zijn. Soms gaat het om een enkele verpakking, maar regelmatig ook om voordeelverpakkingen met 540 of zelfs 720 babydoekjes. Op dit moment zijn Waterwipes verkrijgbaar in een 1-pak, 4-pak, 9-pak en 12-pak.

Korting op WaterWipes

In tegenstelling tot bij de bekendste merken zie je Waterwipes niet gauw meer dan 50% afgeprijsd worden. De korting op blijft vaak beperkt tot zo'n 20%. Dat klinkt misschien niet veel, maar vanwege de relatief hoge prijs zijn zelfs zulke acties al meer dan de moeite waard. 

En gelukkig stunten webshops, supermarkten en drogisterijen soms met Waterwipes-kortingen tot 40%, en zijn er zelfs uitschieters tot 70% korting. Ook 1+1 gratis-actie passeren soms de revue. Op Luierinfo vind je elke dag de beste acties en de laagste prijs! 

MEER OVER LUIERS

Luiers verschonen in 10 stappen

Kindjes vs. Sudocreme

Nieuwe Thongies luiers tegen luieruitslag

Facebook