Zwitsal billendoekjes aanbiedingen

Over Zwitsal billendoekjes

Op deze pagina vind je elke Zwitsal billendoekjes aanbieding van dit moment. Zwitsal is een van de bekendste merken op het gebied van verzorgingsproducten voor baby's en fabriceert al bijna 100 jaar producten voor jonge kinderen. Al deze producten hebben speciale eigenschappen die goed zijn voor de kwetsbare babyhuid.

Billendoekjes van Zwitsal behoren vanwege hun bekendheid tot de duurdere babydoekjes op de Nederlandse markt, al zijn er anderzijds nog genoeg duurdere merken te vinden. Vanwege hun populariteit zijn de meeste submerken bijna elke week wel ergens in de aanbieding. 

Submerken

Zwitsal heeft verschillende submerken billendoekjes en babydoekjes met ieder hun eigen unieke eigenschappen. De submerken zijn:

Lotion en Sensitive 

 

De bekendste submerken billendoekjes zijn Zwitsal Lotion en Zwitsal Sensitive. Het belangrijkste verschil tussen beide merken is dat Sensitive doekjes speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid.

Snoetenpoeters: voor snoetjes en handjes

Andere submerken zijn Maxi billendoekjes, Gevoelig Huidje billendoekjes en Snoetenpoetsers. Maxi billendoekjes zijn extra groot en ribbelig, terwijl de Gevoelig Huidje doekjes speciaal gemaakt zijn voor gevoelige babyhuidjes. 

Zwitsal maakt ook doekjes voor het gezicht en de handen: Zwitsal Snoetenpoetsers. Deze wat mildere doekjes zijn hygiënisch en beschermen de huid tegen uitdroging. Uitermate handig voor onderweg! 

Zwitsal billendoekjes

 

 

Aanbiedingen

Omdat de billendoekjes van Zwitsal tot de populairste op de markt behoren zijn ze vaak in de aanbieding. Dat geldt zeker voor de submerken Lotion en Sensitive, die vrijwel wekelijks ergens in de actie zijn met kortingen tot 50%! Deze aanbiedingen vind je niet alleen in online webshops, maar ook in drogisterijen, supermarkten en andere winkels bij jou in de buurt. 

Zwitsal billendoekjes zijn vaak wel ergens voor de halve prijs te koop, maar soms loopt de korting nog hoger op. Zo nu en dan stunten winkels met 70 tot 75% korting op baby- en billendoekjes van Zwitsal!

Voordeelverpakkingen

Bij een gangbare korting van 50% bespaar je op een voordeelverpakking al snel € 30! Als voorbeeld: een 24-pak (1368 doekjes) Zwitsal Sensitive billendoekjes kost standaard € 67,99. Met 50% korting is dit nog maar € 33,99. De prijs per 100 doekjes zakt in dat geval van € 5,84 naar € 2,92!

De grootste verpakkingen billendoekjes zijn nog groter. Zwitsal verkoopt ook 48-packs met een inhoud van 2736 doekjes. Heb je eenmalig Zwitsal billendoekjes nodig? Veel winkels verkopen ook enkele verpakking met 70 á 100 doekjes.

Luierinfo berekent bij een billendoekjes aanbieding steevast de prijs per 100 doekjes. Op die manier zie je ongeacht de grootte van de verpakking direct welke aanbieding relatief gezien het goedkoopst is. 

Frequentie 

Het merk Zwitsal is dusdanig groot en populair dat de billendoekjes altijd wel ergens in de aanbieding zijn. Het aantal aanbiedingen verschilt per week. De ene week zijn het er 15 (alle submerken samen), maar soms zijn het er twee keer zoveel. We adviseren je daarom deze pagina wekelijks goed in de gaten te houden!

Alle informatie over de Zwitsal billendoekjes is te lezen in dit artikel.

Zwitsal billendoekjes verpakkingen sensitve en lotion

Waar kan ik deze babydoekjes online bestellen?

Deze babydoekjes zijn ook online te koop. Klik hier om te kijken waar je de babydoekjes kunt bestellen.

MEER OVER LUIERS

Hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je baby?

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Babypoep uitgelegd: alle kleuren van de regenboog

Facebook