Etos

Etos Billendoekjes

Etos Lotion Babydoekjes zijn zachte doekjes die het schoonmaken van je baby's billetjes makkelijk maken. Deze luierdoekjes met aloë vera hebben een vochtregulerende werking en bevatten allantoïne wat de huid verzorgt.

Merk babydoekje: Etos
Website www.etos.nl
Aanbiedingen Nu geen aanbieding
Etos Billendoekjes

Etos Lotion Babydoekjes zijn zachte doekjes die het schoonmaken van je baby's billetjes makkelijk maken. Deze luierdoekjes met aloë vera hebben een vochtregulerende werking en bevatten allantoïne, wat de huid verzorgt.

Verschillende Etos babydoekjes

Er zijn drie verschillende Etos billendoekjes, namelijk Etos Baby Milde Lotion BillendoekjesBaby Sensitive Lotion Babydoekjes en Baby Lavendel Lotion Billendoekjes. De verschillende Etos Lotion luierdoekjes hebben verschillende eigenschappen passend bij verschillende leeftijden en huidtypes van baby's. 

Submerken van Etos

Etos Baby Lavendel Lotion Billendoekjes

Baby Lavendel Lotion Billendoekjes

Etos Baby Lavendel Lotion Billendoekjes zijn voorzien van lotion voor het reinigen en verzorgen van babybilletjes. Deze luierdoekjes bevatten kalmerend aloë vera en een rustgevende lavendelgeur.

Etos Baby Milde Lotion Billendoekjes

Baby Milde Lotion Billendoekjes

Etos Baby Milde Lotion Billendoekjes hebben een lotion voor het schoonmaken en verzorgen van babybilletjes. Ze bevatten zink en aloë vera om de babyhuid te kalmeren.

Etos Baby Sensitive Lotion Billendoekjes

Baby Sensitive Lotion Billendoekjes

Etos Baby Sensitive Lotion Billendoekjes zijn voorzien van extra milde, parfumvrije lotion voor het reinigen en verzorgen van de gevoelige babybilletjes.