Blogs over luiers en babydoekjes

Pampers introduceert: Pampers Harmonie Hybrid

Pampers Harmonie Hybrid zijn deels herbruikbaar en deels wegwerpbaar. Pampers probeert met deze introductie functionaliteit en duurzaamheid te combineren.

Pampers Nog Even Dagen

Van 23 t/m 27 juni zijn de Pampers Nog Even Dagen! Maak tijdens deze dagen kans op één jaar lang gratis Pampers luiers, een gratis babykamer t.w.v. €1000 en nog veel meer. Daarnaast zijn er elke dag super leuke livestreams te volgen van baby experts!

Angst voor een vieze luier

Wist je dat... er mensen zijn die echt bang zijn voor vieze luiers? Deze angst wordt ook wel Sporcopannolinofobie genoemd. Wanneer je aan de fobie lijdt heb je moeite met het verschonen, ruiken of soms zelfs zien van een vieze luier!

Mis geen enkele vieze luier met het Poepalarm!

Heb jij (of je partner!) moeite om te bepalen wanneer je kindje een vieze luier heeft? Geen zorgen! Met het Poepalarm ben jij er nooit meer te laat bij!

De 5 grappigste baby video's van februari

Vaders die stinkluiers verschonen, baby's die de slappe lach krijgen, explosieve luiers en nog veel meer. Bekijk nu de vijf grappigste baby video's van de maand februari!

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Er is door de coronacrisis wereldwijd een grote vraag naar mondkapjes. Wat doe je als je geen mondkapje hebt, maar toch een beschermmiddel zoekt? We leggen uit hoe je een effectief mondkapje zelf maakt van een luier!

Pampers Active Baby Dry vs. Baby Dry

Active Baby Dry is een submerk van Pampers wat steeds vaker in de aanbieding is. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen Pampers Active Baby Dry en het populaire submerk Baby Dry? 

Leiderdorp zamelt luiers in

Gemeente Leiderdorp begint met het inzamelen van luiers. Gebruikte luiers kunnen weggegooid worden bij een lokaal kinderdagverblijf. Hiermee probeert de gemeente restafval te verminderen.

Uitslag Sinterklaas winactie

Luierinfo.nl vindt dat vaders en moeders ook verwend moeten worden tijdens Sinterklaas. Daarom delen wij 3 keer 2 maandboxen naar keuze uit!

Gratis bos bloemen bij Pampers maandbox op Bol.com!

 

Bij Bol.com krijg je nu bij aankoop van een Pampers maandbox niet alleen flinke korting, maar ook een gratis bos bloemen t.w.v. €17,50 cadeau!

 

 

Paasactie: win één van de 5 Pampers maandboxen! (Gesloten)

Tijdens de paasdagen maak je bij Luierinfo kans op een van in totaal vijf Pampers maandboxen naar keuze! De paashaas heeft eieren op ons website verstopt. Vind alle eieren, maak het juiste woord en win gratis luiers!

Gratis speeltent bij aankoop Pampers op Babydrogist.nl

Een leuke actie bij Babydrogist.nl! bij de aankoop van een maandbox Pampers Premium Protection krijg je tijdens Pasen een gratis speeltent t.w.v. ?€ 25 cadeau!

 

Video: let op je baby tijdens het verschonen!

Als je tijdens het verschonen je kindje maar even de rug toekeert kan het al misgaan. Deze filmpjes tonen aan dat een ongeluk tijdens het luier verschonen in een klein hoekje zit...

Hoeveel luiers zaten er in de buis? Antwoord winactie Negenmaandenbeurs

Hoeveel luiers zaten er in de buis van Luierinfo.nl op de Negenmaandenbeurs 2020 in RAI Amsterdam? We ontvingen meer dan 9000 antwoorden op die vraag. Hieronder lees je het antwoord!

Terugblik: Luierinfo op de Negenmaandenbeurs 2020

Luierinfo.nl stond dit jaar op de Negenmaandenbeurs 2020 in RAI Amsterdam. Niet alleen om bezoekers te informeren over luiers en babydoekjes, maar volgens velen ook met de leukste actie van de beurs. Tijd voor een korte terugblik!  

Win 3x2 gratis tickets voor de Negenmaandenbeurs: winnaars bekend!

Wil jij dit voorjaar gratis naar de Negenmaandenbeurs? Luierinfo geeft 3x2 tickets weg voor het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby's. Doe mee en win!

De Negenmaandenbeurs 2020: een dagje uit voor jou en je baby!

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby's. De beurs vindt in 2020 plaats van 26 februari t/m 1 maart in RAI Amsterdam. 

 

Sinterklaasactie: win één van de 5 Pampers maandboxen! (Gesloten)

Sinterklaas is langs geweest op de redactie, en heeft luiers gebracht voor een winactie! Van 2 t/m 5 december maak je kans op een van in totaal vijf Pampers maandboxen naar keuze. 

Agent organiseert luier drive-in na arrestatie luierdief

Luiers inzamelen voor ouders in geldnood gebeurt vaker, maar afgelopen weekend in de Verenigde Staten op wel heel bijzondere wijze. Inwoners konden luiers en babydoekjes doneren bij een speciale luier drive-in op het politiebureau. 

Luiers verwerkt tot brandstof: start-up wint prestigieuze prijs

Luiers verwerken tot brandstof? Het kan! Een start-up uit Kenia die wegwerpluiers na gebruik verwerkt tot brandstof is vorige week in Amsterdam uitgeroepen tot winnaar van de ClimateLaunchpad 2019, 's werelds grootste wedstrijd voor cleantech start-ups.

Moeder geschokt: naald in nieuwe luier

Een moeder in Nieuw-Zeeland kreeg onlangs de schrik van haar leven toen ze een naald in de luier van haar baby vond. Het lijkt erop dat de naald tijdens de fabricage in de luier terecht was gekomen.

 

Luierbank deelt miljoen luiers uit aan ouders in geldnood

Een bijzondere mijlpaal in de regio South Auckland in Nieuw-Zeeland. Vorige week schonk de regionale luierbank de miljoenste luier aan ouders in geldnood in het gebied.  

Pampers laat boom planten bij aankoop luiers

Pampers helpt met de verkoop van Pure Protection luiers ontbossing tegen te gaan. De komende tijd wordt bij de aankoop van elke twee pakken Pampers Pure Protection ergens op aarde een nieuwe boom geplant!

Luier van zeewier en algen: duurzaam en goed voor de huid

Een luier gemaakt van algen en zeewier? Het lijkt een gek idee, maar kan in potentie het recycle-probleem van luiers kleiner maken. Een Duitse ontwerper heeft een prijs gewonnen met haar nieuwste innovatie: de sumo-luimer.

Moeder aangeklaagd voor moord na slaan baby om vieze luier

Een jonge moeder in de Verenigde Staten heeft toegegeven haar 1 jaar oude zoon te hebben geslagen omdat hij een vieze luier had. De baby overleed een dag later aan zijn verwondingen. 

 

Bekende sporters helpen met plaatsen verschoontafels in herentoiletten

Pampers heeft bij het ambitieuze project waarbij het in korte tijd zeker vijfduizend verschoontafels wil plaatsen in herentoiletten in de Verenigde Staten hulp gekregen van verschillende bekende profsporters die het project ondersteunen. 

 

 

 

 

Fabriek om luiers te recyclen nog niet open, inzameling gaat door

De gemeente West Maas en Waal gaat voorlopig door met het inzamelen van luiers. In sommige dorpen blijken de afgelopen zomer neergezette luiercontainers regelmatig zo vol te zitten dat er nu nieuwe containers bijkomen.

Vader mag vrouwentoilet niet in om luier te verschonen

Medewerkers van een restaurant in klein dorp in Spanje hebben begin oktober voor ophef gezorgd omdat zij een vader die een luier wilde verschonen geen toegang gaven tot een commode in het vrouwentoilet.

 

Nieuw bij Bol.com: Pampers Premium Protection Startpakket

Bol.com verkoopt nu een Pampers Premium Protection startpakket : 88 luiers maat 1, 82 luiers maat 2 en 624 Sensitive Billendoekjes!

CBS: eerste kind kost 10.000 euro per jaar

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat ouders bijna 10.000 euro per jaar uitgeven aan hun eerste kind. 

Pampers Pure Protection - de nieuwste luier van Pampers

Pampers Pure Protection is de nieuwste luier van Pampers. Wij hebben de eigenschappen voor je op een rij gezet! 

Luiers uit het buitenland: Makkelijk en voordelig!

Steeds meer mensen ontdekken het online bestellen van Pampers in Duitsland en België.

 

Hoe luiers duurzamer te maken?

Luiers kunnen een flinke belasting voor het milieu zijn. Er wordt door bedrijven nagedacht over oplossingen, maar voorlopig worden luiers nog niet gerecycled. Wat zijn de obstakels en hoe kunnen wegwerpluiers milieuvriendelijker worden? 

 

Fabriek om luiers te recyclen

Een kind gebruikt meer dan 5000 luiers voordat het zindelijk is. Dit zorgt voor een hele berg afval. Nu komt er bij Nijmegen een fabriek die luiers recyclet.

Lupilu: de luiers van Lidl

Wist je al dat de Toujours luiers van Lidl niet meer bestaan? Lidl heeft nu Lupilu luiers in drie varianten!

Pampers maat 7 geïntroduceerd

Pampers maat 7 is in het voorjaar van 2018 geïntroduceerd. Deze maat is verkrijgbaar voor Pampers Baby-Dry en heeft invloed op de andere maten van Pampers.

Pampers Baby Dry en Premium Protection vergelijking

Er is heel wat te kiezen in de hedendaagse luiermarkt. Pampers Baby Dry en Pampers Premium Protection behoren tot de populairste luiers die er zijn. We beschrijven de verschillen tussen Baby Dry en Premium Protection luiers.

Zwitsal luiers: beste introductie in het segment

Zwitsal luiers zijn in het segment babyverzorging verkozen tot Beste Introductie 2017. Er vielen 17 merken in de prijzen, aanzienlijk minder dan een jaar eerder. 

Nieuw! Handige luierservice van GhaZoo

Met de handige luierservice van GhaZoo krijg je altijd de juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor dezelfde, scherpe prijs. Goede kwaliteit, transparant service en helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie.

Nieuwe Thongies luiers tegen luieruitslag

Begin april worden de nieuwe luiers van Thongies geïntroduceerd in Nederland. Thongies zijn de oplossing tegen luieruitslag tegen een betaalbare prijs! Houd Luierinfo.nl in de gaten voor de spectaculaire introductie-aanbieding!

 

Unieke dagaanbieding Baby-Dry

Pampers Baby-Dry maandboxen zijn aanstaande donderdag 1 maart met 40% korting verkrijgbaar bij Bol.com. Data van Luierinfo.nl onthult dat dit een vrij unieke aanbieding is.

Wasbare luier steeds populairder in Nederland?

Is de wasbare luier aan een opmars bezig in Nederland? Er worden proeven mee gehouden in gemeenten en ook webwinkels die ze verkopen doen steeds betere zaken. Gaan deze luier varianten Pampers en co van de troon stoten?

Pampers luiers vs. Zwitsal luiers

Lange tijd was Pampers het enige A-merk luiers in Nederland. In 2017 lanceerde ook Zwitsal wegwerpluiers op de Nederlandse markt. De Consumentenbond vergeleek de luiers op kwaliteit en prijs.

Consumententbond test luiers: Pampers winnaar

De Consumentenbond heeft verschillende luiers getest. In de uitslag staat Pampers met twee verschillende luiers bovenaan. Pampers Active Fit werd als beste getest en kreeg het rapportcijfer 8.

Gratis bezorging én terugsturen van Pampers

Het is natuurlijk hartstikke handig om een flinke voorraad met luiers in te slaan als er een online aanbieding is. Je hoeft niet meer te slepen met maandboxen, maar in dit filmpje gaat het even mis voor de vader! 

De Slimme Luier

Snelle vervanging van een vieze luier is een uitdaging voor verzorgers van oudere of bedlegerige patiënten. Onderzoekers zijn nu bezig met een systeem dat een signaal afgeeft als de luier is gebruikt.

Pampers is 'Merk van het Jaar 2017'

Pampers is 'Merk van het Jaar 2017' geworden. Het luiermerk werd verkozen uit 89 A-merken tot sterkste merk in de supermarkt. Gun je Pampers deze eer of heb je betere ervaringen met andere merken?

Kindjes vs. Sudocreme

Die kleine donderstenen willen nog wel eens op boevenpad zijn! In dit geval hebben twee kleine jongens een pot met Sudocreme gevonden en ze leven zich flink uit.

Gebroken beentjes bij verschonen

Een moeder uit Swansea is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 16 maanden. Ze zou tijdens het luier verschonen te ruig met het kindje zijn omgegaan.

Mannelijke BN'ers verschonen luier

Wie van deze mannelijke BN'ers kan het snelst een luier verschonen. Aan tafel bij RTL Late Night moeten een aantal BN'ers een luier omdoen bij een pop.

Gemeente: Gebruik wasbare luiers!

Het restafval in de gemeente Rheden wordt nog maar eens in de drie weken opgehaald. Waar nu heen met de volle Pampers? De gemeente adviseert daarop wasbare luiers te gebruiken!

Moeder met geniale luiertas hack!

Waarom een dure luiertas kopen om de luiers en accessoires voor je baby mee te nemen? Deze Amerikaanse moeder heeft een hack bedacht die je geld kan besparen.

Huggies voor premature baby's

Extreem premature baby's zijn veel te klein voor 'normale' luiers. Het is dan een flinke opgave om een luier te vinden die om zo'n klein lichaam past en het tere huidje niet beschadigt.

Handige Pampers luierbroekjes?

Er komt een moment dat je kindje steeds beweeglijker wordt. Soms is het lastig om de plakstrips goed dicht te krijgen, gebruik dan Pampers Baby Dry Pants. De luierbroekjes van Pampers.

Pampers stopt met wergwerpluiers

Pampers gaat voor duurzaam en gaat vanaf april stoppen met de productie van wergwerpluiers. Baby-Dry, Active Fit en New Baby zullen niet meer te koop zijn.

Oplichting door Luierbox

Jonge ouders zijn gedupeerd door de aanbieder van een Luierbox op Groupon. Een jaar lang zouden klanten voor €300,- tot €600,- elke maand een luierpakket ontvangen. De leveringen stopten echter na één of enkele keren.

Pampers Baby-Dry is vernieuwd

Pampers Baby-Dry is vernieuwd en nu nog droger en comfortabeler! Dankzij de 3 banen in de vernieuwde luier wordt vocht gelijkmatig verdeeld over het oppervlak van de luier.

Mannen verschonen luiers

Deze mannen gaan een luier verschonen. Het is één van de onderdelen voor de heren om het ouderschap te ervaren. Het gaat niet voor iedereen even makkelijk.

Zwanger: De financiële keuzes

Je bent in blijde verwachting. Er gaan de komende tijden dingen veranderen en deze lijst helpt je om financiële keuzes te maken.

Pampers maandboxen bij AH

Online bij Albert Heijn zijn sinds kort ook de populaire Pampers maandboxen te bestellen. Nu ook nog in de aanbieding!

Grensbewoners: Voordelige luiers

Woon je aan de grens en ga je wel eens inslaan in Duitsland of België. Dan is het de moeite waard om de aanbiedingen op luiers in de gaten te houden.

Nieuwe Premium Protection

Pampers New Baby luiers bieden de beste bescherming voor je pasgeboren baby. Lees meer over de vernieuwde Pampers New Baby.

Koningsdag shirt voor je kindje!

Heb jij wel zin om Koningsdag te vieren met je gezin? Wat denk je van dit Pampers Koningsdag shirt voor je kleintje? Het shirtje is gratis tijdens de Pampers actie bij Kruidvat.

Wereldrecord luiers verwisselen

Borstvoedingscentrum Vita Nova in Den Haag doet dit jaar mee aan het Wereldrecord baby’s verschonen in een wasbare luier.

Luiertaart maken doe je zo!

Een luiertaart is leuk om cadeau te doen. Het maken van een luiertaart is niet moeilijk, het kost je ongeveer 20 euro en je bent binnen anderhalf uur klaar. Het is wel belangrijk dat je hiervoor de juiste spullen in huis hebt.

Jaar lang gratis Pampers via Etos

Gratis luiers, wie wil dat nou niet? Tijdens de Etos babyweken geeft Etos maar liefst twee keer een jaar lang gratis Pampers weg. Maak kans op deze fantastische luier prijs!

Hoe verkleed je vier kinderen?

Deze moeder moet even haar kinderen verkleden. Dit is een flinke opgave zoals je kunt zien in dit grappige filmpje met een drieling en een peuter.

Premium Protection Active Fit

De nieuwe Pampers Premium Protection Active Fit is er nu. Wat is er veranderd en zijn vroege gebruikers van deze Pampers luiers tevreden?

Altijd korting op Naty luiers

De luiers van Nature Babycare, Naty's, zijn ecologisch verantwoorde wegwerpluiers. Bestel deze luiers altijd met 10% korting met deze gratis Luierinfo tip.

Uitslag regelt gratis luiers

Sabine Uitslag regelt luiers voor een babyhuis na een misser van winkelketen Kruidvat. Haar foto was per ongeluk gebruikt voor een reclamecampagne. 

Nieuw: Baby-Dry Pants

Pampers heeft een nieuwe luier gelanceerd: De Pampers Baby-Dry Pants. Deze Pampers onderscheiden zich van de 'normale' Baby-Dry luiers, doordat het luierbroekjes zijn. Het wisselen van een luier is op deze manier veel gemakkelijker.

10 jaar Pampers en UNICEF

Pampers en UNICEF werken 10 jaar samen met één wens: Tetanus bij moeders en pasgeborenen wereldwijd uitbgannen

Pampers 2+1 gratis bij AH

Deze week in de Bonus:? Pampers 2+1 gratis. Bestel je voor het eerst online, dan worden ze met actiecode PMPRL251  gratis bij je thuisbezorgd. Deze actie is geldig van 11 T/M 16 mei 2015.

#smelfie - Man en luiers!

De Australische comediant en vader Adam Hill begon er mee en ondertussen is het een echte rage op internet: de #Smelfie

Hydrofiele luiers

Wat zijn hydrofiele luiers en wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Waarom niet gewoon Pampers gebruiken?

Hamsteren: New Baby

In de tweede week september 2014 zijn de standaard pakken van Pampers New Baby in de aanbieding op AH.nl. Ook wordt de bestelling van nieuwe klanten tot 13 september gratis bezorgd!

Hond helpt verschonen

Deze hond is de ideale man in het gezin! Hij weet precies wat de moeder nodig heeft en helpt haar te baby te verschonen.

Pampers verlaagt aantal

Pampers heeft de standaard pakken aangepast. Het aantal luiers in een midpak Baby-Dry, New Baby en Active Fit is vooral bij de kleinere maten omlaag gegaan. 

Win een jaar gratis Pampers!

Bij ETOS kun je tussen 3 en 16 februari 2014 een jaar lang gratis Pampers luiers winnen. Elke week wordt een winnaar gekozen!

Gadget: Tweet bij natte luier!

TweetPee is een nieuwe methode in Brazilië om te weten wanneer de luier van je kindje verschoond moet worden. Je ontvangt bij elke natte luier een tweet via een app.

Luier tekort in Noorwegen

In Noorwegen is een prijzenoorlog aan de gang. Hierdoor zijn de prijzen van luiers de laatste tijd flink gedaald. Iets goeds zou je denken maar voor de Noorse jonge ouders is dit minder leuk. De lage prijzen van de luiers zorgen voor lege schappen in de supermarkten.

Kleuters door juf uit luiers!

Kleuterjuf Anja kreeg steeds meer kinderen in de klas die al vier jaar en ouder waren maar nog steeds niet tot bijna niet zindelijk waren. Zij bedacht hier een potjestraining voor en gaf brochures mee aan ouders.

Luierkorting bij Drogisterij.nl

Drogisterij.nl geeft de komende tijd korting op veel artikelen.
Luiers van de merken Pampers en Huggies zijn onder andere in de aanbieding.

Luiers Kruidvat en Etos

Luier fabrikanten proberen steeds betere luiers te maken. De eigen merk luiers van Etos en Kruidvat zijn weer vernieuwd, eigen merken zijn vaak wat goedkoper maar dat hoef je niet perse terug te zien aan de kwaliteit.

Week van de wasbare luier

Kaatje Katoen geeft in de internationale week van de wasbare luiers (a.s.) ouders korting op aanschaf daarvan.

Huggies stopt reclame

Huggies heeft een reclamecampagne via Facebook stopgezet na kritiek van vaders.

Bol.com gaat luiers verkopen

Bij bol.com koop je boeken, cd's en dvd's. maar nu ook luiers! Bol.com opent naar eigen zeggen de grootste babywinkel van Nederland en België.

Win een jaar gratis luiers!

Kruidvat heeft een prijsvraag met een wel hele leuke prijs namelijk, een jaar lang gratis luiers!
Zo wordt je kindje stukken goedkoper het eerste jaar.

Win gratis Pampers

Let op: Deze actie is niet meer geldig, hou Luierinfo.nl in de gaten voor meer acties.
Veel geld besparen? Doe dan mee en win een half jaar lang gratis Pampers!

Oesterzwam breekt luiers af

Luiers zorgen voor veel afval. In Mexico hebben ze de oplossing gevonden!
Oesterzwammen schijnen goed te groeien op wegwerp luiers, en na 4 maanden is de luier zelfs compleet afgebroken.

Kaartjes 9-maandenbeurs

Van 22 tot en met 26 februari vindt de negenmaandenbeurs plaats in de RAI in Amsterdam. Wie nu kaarten bestelt krijgt 4 euro korting!
Let op: Dit is een oude actie, hou de website in de gaten voor nieuwe acties.

Daan en Emma populairst

Elk jaar publiceert de SVB een lijst met gekozen kindernamen. Net als is in 2009 zijn Daan en Emma de meest gekozen kindernamen. De winnaars van 2010, Sem en Sophie, staan nog wel in de top 3.

Tetanus-actie Pampers

De Tetanus-actie van Pampers en C1000 voor UNICEF is een groot succes geworden. Van jong tot oud hebben een steentje bijgedragen. Er zijn honderdduizenden vaccins opgehaald voor Unicef.

Lady Gaga geeft luiers cadeau

Toen Lady Gaga hoorde dat haar vaste chauffeur vader zou gaan worden besloot ze hem een passend cadeau te geven. Zo is de aanstaande vader en jaar lang voorzien van gratis luiers en meer..

Kruidvat-luier als beste getest

En de winnaar is........ Kruidvat luiers! Het tv-programma KASSA heeft op 30 april 2011 luiers laten testen. Er werden 8 luiers getest door 17 jonge vaders.

Pampergek terroriseert

Een dorpje in Zweden wordt geterroriseerd door een 'pampergek'. De dader steelt gebruikte pampers uit vuilniszakken en strooit de luiers rond in straten en op pleinen. De pamperfanaat zorgt voor boze bewoners en afval.

Pampers steeds duurder!

Gezinnen met jonge kinderen hebben het door de flinke prijsstijging van Pampers luiers financieel extra zwaar. De totale luier kosten stijgen tot wel €700,- per jaar. Houd daarom alle luieraanbiedingen in de gaten!

Handen wassen na verschonen

Weinig moeders wassen hun handen na een luier verschoont te hebben. Er is een onderzoek naar gedaan, helaas kun je daar niet uit opmaken hoe dit met vaders zit.

C1000 verbetert nieuwe luiers

De nieuwe luiers van de C1000 werden als zeer slecht ervaren. Daarom zijn ze nu verbeterd, wij hopen dat de verbeter punten goed zijn doorgevoerd en je je luiers weer bij C1000 kunt halen.

Prenatal kortingsdagen!

Het zijn Mama Mazzeldagen, profiteer tot en met 2 oktober van vele kortingsacties bij Prénatal!

Klagen over C1000 luiers

Klagen bij de C1000 over de C1000 luiers helpt. Dien een klacht in en je ontvangt een brief met twee tegoedbonnen! De vraag is zijn klanten tevreden met deze compensatie of willen zij betere luiers?

Eerste wasbare luier te koop

Met de Eco Posh heeft Kanga Care de eerste wasbare luier ontwikkeld. De luiers zijn milieuvriendelijker en sommige gemeentes hebben zelfs subsidies voor wasbare luiers.

Kind smokkelt drugs in luier

Een kind van 18 maanden oud blijkt bij controle drugs in de luier te hebben. Beide ouders worden gearresteerd.

Proefpakket C1000 luiers

De luiers van C1000 zijn vernieuwd en verbeterd, probeer ze daarom gratis uit. C1000 geeft een gratis proefpakket C1000 luiers weg, profiteer van deze super actie!

Kruidvat: gratis Pampers

Er is een speciale actie bij de Kruidvat: Bij aankoop van 2 reuzenpakken of 3 midpakken Pampers luiers ontvangt elke klant een voucher bij de kassa. Vul het in en maak kans op 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat.

Vliegtuig weigert luier

Een zieke 95-jarige vrouw mocht niet aan boord gaan van een vliegtuig in Florida omdat ze een natte luier aan had. Uiteindelijk heeft zij op het nippertje haar vlucht gehaald.

Ook Wehkamp heeft luiers!

Wehkamp heeft de budgetbox Pampers luiers in de aanbieding. Met maar liefst 8 euro korting is dit wel een top aanbieding te noemen!

Kruidvat: FSC-keurmerk

Kruidvat luiers hebben vanaf nu het FSC-keurmerk! Bij de productie van de eigen merk luiers en luierbroekjes wordt gebruik gemaakt van materiaal afkomstig uit aantoonbaar goed beheerde bossen.

En de winnaar is... Kruidvat!!!

En de winnaar is........ Kruidvat luiers! Het tv-programma KASSA heeft op 30 april 2011 een onderzoek gedaan naar luiers, Kruidvat kwam hier als winnaar uit.

Win 1 jaar lang gratis Pampers

Door simpel op de kassabon je naam en telefoonnummer in te vullen maak je kans op 1 jaar lang gratis pampers luiers. Een wat goedkoper jaar voor jou en je gezin dus!

Sensor bij volle luier

Met een sensor in de luier hoef je nooit meer te zelf checken of de luier vol is. Scheelt luiers en tijd waarin je je kindje controleert op een volle luier.

Pampers bij Formido

Formido is een bouwmarkt zoals de Gamma en Praxis. Je verwacht bij deze winkel vast geen luier aanbieding, maar het tegendeel is het geval!

Nu ook luier voor honden!

Luiers voor mensen kennen we allemaal, maar er zijn nu ook luiers voor honden! Oudere honden krijgen zwakkere spieren en dit levert ongewenst urineverlies op.

Britten: Tweede kind te duur!

Een tweede kind is voor meer dan de helft van de Britten met één kind geen optie door de hoge kosten. Gelukkig kun je op kinderen besparen door gebruik te maken van zoveel mogelijk aanbiedingen!

Pamperbank voor kansarmen

We weten allemaal dat luiers duur zijn. Als je kind dan ook nog snel groeit heb je de kans dat je met een groot aantal onbruikbare dure luiers blijft zitten...

Sem en Sophie het populairst!

In 2009 waren Daan en Emma nog de meest gekozen babynamen, maar in 2010 zijn ze van de troon gestoten door Sem en Sophie.

NS-actie 9-maandenbeurs

Van 16 tot 20 februari vindt de Negenmaandenbeurs plaats in de Amsterdamse RAI. De NS biedt nu speciale korting op je retourtje!

Inzamelen luiers stopt

Friese gemeenten stoppen met het inzamelen van luiers, de verwerkingskosten werden verdubbeld. De luiers zullen dus ook niet meer gerecycled worden.

Personal baby assistant

Met de Personal baby assistant is het mogelijk alle gegevens over je baby bij te houden, bijvoorbeeld wanneer luiers verschoond zijn.

Luiers redden chauffeur

Het gewicht van honderden Kruidvat luiers hebben het leven gered van een Nederlandse vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeur heeft erg veel geluk gehad door de vracht die hij bij zich had namelijk luiers!

Grappig: Vaders verschonen!

Dit filmpje is onwijs grappig want je ziet een aantal vaders die hun baby proberen te schonen, en dat gaat niet altijd even goed.. Dat de vaders een vieze luier niet zo op prijs stellen laten ze duidelijk merken.

Marihuana in luier verborgen

In Pennsylvania heeft een vrouw een nieuwe functie van de gewone luier uitgevonden namelijk het smokkelen van drugs.

Stinkluier: Moeder en kind de bus uitgezet!

Een boze buschauffeur die vond dat een luier zo erg stonk heeft moeder en kind uit de bus gezet!

Facebook

MEER OVER LUIERS

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van nieuwe luiers?

Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk?

Zó bespaar je meer dan 500 euro op luiers!