10% korting bij Geboortewinkel

De Geboortewinkel lanceert een nieuwe website en viert feest! Met de kortingscode kun je nu 10% korting krijgen op het hele assortiment.
Let op: Deze actie is niet meer geldig, hou de website in de gaten voor meer acties.

10% Korting bij de Geboortewinkel

Tot 5 januari 2012 kun je bij aankopen bij Geboortewinkel.nl gebruik maken van de kortingscode "opening". Met deze code krijg je op het gehele assortiment 10% korting. Deze korting geldt ook voor lopende acties. Naast bovenstaande kortingsactie kun je tot 31-12-2011 profiteren van de actieweken van De Geboortewinkel. Tot deze datum zijn er dagelijks scherpe aanbiedingen en acties. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen.

De Geboortewinkel verkoopt onder andere luiers van het merk Bambino Mio. Wellicht is deze actie een goede aanleiding om deze luiers een keer goedkoop en zonder verzendkosten te bestellen.

De Geboortewinkel is in 1992 opgericht door de bekende verloskundige Beatrijs Smulders en richt zich op aanstaande en kersverse ouders. In de webshop vind je een groot assortiment producten, zoals luiertassen, babydragers en vele andere babyproducten. Daarnaast heeft De Geboortewinkel ook een kenniscentrum waar je veel informatie kunt vinden over zwangerschap, bevallen, opvoeden en ouderschap.

Ga nu snel naar De Geboortewinkel en profiteer van de acties!

Let op: Deze actie is niet meer geldig, hou de website in de gaten voor nieuwe acties.


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!