10% korting op Bambo luiers

Krijg 10% korting Bambo luiers met Ecolabel bij GreenJump! De luiers van Bambo zijn dunne luiers met een goed draagcomfort.

Korting op Bambo luiers

De Bambo luiers bevatten geen pvc, witmakers, parfum of lotion en mogen als enige luier het Scandinavische milieukeurmerk Nordic Swan ecolabel dragen. De milieuvriendelijkheid van deze luier is hiermee gegarandeerd. Het Nordic label kijkt niet alleen naar gebruikte materialen, maar naar het hele productie proces en levenscyclus van het product. Daarnaast zijn de luiers ook nog eens als beste getest in Zweden en Denemarken. 

De luiers van Bambo zijn dunne luiers met een goed draagcomfort. Ze absorberen erg snel en goed. Je kindje heeft meer bewegingsvrijheid door dat de luier dun is en flexibele zijkanten heeft welke zorgt voor een betere pasvorm. De beschermlaag is ademend en zacht waardoor het minder snel gaat broeien en schuren, de belangrijkste oorzaak van rode billetjes. 


Voordelen Bambo luiers voor gezondheid en milieu 

* Geen PVC, optische witmakers, hydraterende lotion of parfum gebruikt. 
* Maximaal gebruik gemaakt van herbruikbare grondstoffen. 
* Sterke limitering van de hoeveelheid afval tijdens het productieproces 

De absorberende kern van de luier bestaat uit 50% minder chemische gel dan andere eco wegwerpluiers, die verkocht worden bij de drogist. De kern bevat een hoog percentage zetmeel, dat van nature super absorberend en biologisch afbreekbaar is. De houtpulp die wordt gebruikt komt uit duurzame bossen uit Scandinavisch waar meer bomen geplant worden dan omgehakt.

Let op: De acties op deze pagina zijn niet meer geldig! Klik hier voor actuele bestelmogelijkheden van de Bambo luiers.


MEER OVER LUIERS

Welke maat luier heb ik nodig?

Proefpakket C1000 luiers

Luieruitslag, informatie en tips

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!