8% korting bij Geboortewinkel

Tijdens de winterweken geeft De Geboortewinkel een extra korting van 8% met een kortingscode. Bestel je luiers nu voor minder geld!

Goedkoper luiers kopen

Tot 29 februari 2012 kun je bij aankopen bij Geboortewinkel.nl gebruik maken van de kortingscode "winter2012". Met deze code krijg je op het gehele assortiment 8% korting. De Geboortewinkel verkoopt onder andere luiers van het merk Bambino Mio. Wellicht is deze actie een goede aanleiding om deze luiers een keer goedkoop en zonder verzendkosten te bestellen.

De Geboortewinkel is in 1992 opgericht door de bekende verloskundige Beatrijs Smulders en richt zich op aanstaande en kersverse ouders. In de webshop vind je een groot assortiment producten, zoals luiertassen, babydragers en vele andere babyproducten. Daarnaast heeft De Geboortewinkel ook een kenniscentrum waar je veel informatie kunt vinden over zwangerschap, bevallen, opvoeden en ouderschap.

Ga nu snel naar De Geboortewinkel en profiteer van de acties!


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!