Albert Heijn luiers: comfortabel en langdurig droog

Albert Heijn heeft al jaren babyproducten van het eigen huismerk in zijn assortiment. Van luiers tot babyvoeding en van billendoekjes tot toetenvegers: Albert Heijn biedt ouders talloze opties. We zetten de producten voor je op een rij.

De luiers van Albert Heijn behoren tot de populairste huismerk luiers op de Nederlandse markt. Albert Heijn heeft vier submerken luiers, met allemaal hun eigen (unieke) eigenschappen:

  • Albert Heijn Extra droog & zacht (maat 1/m 6)
  • Beregoede luiers (maat 1 t/m 6)
  • Beregoede luierbroekjes (maat 4 t/m 6)
  • Luierbroekjes (maat 5+6)

Albert Heijn Extra droog & zacht

De bekendste luier is Albert Heijn Extra droog & zacht, die baby’s tot wel 12 uur bescherming geeft. De luier heeft een uitstekend absorberend vermogen en is gemaakt van zeer zachte materialen. Dankzij een zachte, sneldrogende toplaag voelt de luier – verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6 – extra comfortabel. 

Plasindicator

Met Extra droog & zacht luiers weet je als ouder altijd wanneer het tijd is om je baby te verschonen. De luier heeft een plasindicator in de vorm van een blauwe streep die verschijnt als de baby geplast heeft. Dankzij een speciale technologie wordt het vocht bovendien goed over de luier verdeeld.

Albert Heijn Extra droog & zacht luiers

Beregoede Albert Heijn luiers

De supermarktketen heeft nog meer luiers. Albert Heijn Beregoede luiers en luierbroekjes zijn 'berezacht' en erg absorberend. Beregoede luiers kenmerken zich onder meer door een goede pasvorm, elastische anti-lekrandjes en een flexibele klittenbandsluiting. 

Beregoede luierbroekjes zijn voor de iets oudere baby’s en peuters (maat 4 t/m 6). Rondom het broekje zit een lekker zachte tailleband. Omdat het broekje aan de zijkanten simpel open te scheuren is zijn kindjes makkelijk verschoonbaar.

Zowel de Beregoede luiers als luierbroekjes zijn er in twee bereleuke designs en voorzien van het EU Ecolabel. Dit betekent dat ze met aandacht voor het milieu worden gemaakt. 

Albert Heijn beregoede luiers

Prijs van Albert Heijn luiers 

Bijkomend voordeel van de Albert Heijn luiers en babydoekjes is hun lage prijs in vergelijking met luiers van andere merken. Hierdoor kun je veel geld besparen. Daarnaast zijn de luiers ook verkrijgbaar in voordeelverpakkingen, waarbij de prijs per luier lager ligt dan in de standaard verpakking. 

Babyproducten bij Albert Heijn

Je kunt bij Albert Heijn naast luiers en babydoekjes nog veel meer babyproducten van het huismerk kopen. Zo heeft de supermarkt dreumesmelk, zuigelingenmelk en opvolgmelk in de schappen voor baby’s van verschillende leeftijden. Voor baby’s die meer smaken willen ontdekken is er het AH fruithapje.


MEER OVER LUIERS

Huggies verkoopt weer luiers!

Luierinfo.nl objectiefst

Zwanger: De financiële keuzes

Facebook