Altijd korting op Naty luiers

De luiers van Nature Babycare, Naty's, zijn ecologisch verantwoorde wegwerpluiers. Bestel deze luiers altijd met 10% korting met deze gratis Luierinfo tip.

Luiers zijn al duur genoeg, daarom is elke tip welkom om een paar euro te besparen, toch? Wij geven je een tip om in het vervolg Naty luiers met 10% korting te kopen.

Naty luiers

Naty luiers logoDe luiers van Nature Babycare, Naty's, zijn ecologisch verantwoorde wegwerpluiers die voor 70 procent uit volledig afbreekbaar materiaal bestaan. 

Naty luiers zijn bij verschillende winkels verkrijgbaar, waaronder Etos en Ekoplaza. Soms zijn de deze luiers in de aanbieding. Maar als dat niet zo is hebben we een tip, waarmee je altijd 10% korting krijgt op je aankoop.

Korting op Naty luiers

Ekoplaza werkt met een zogenaamde omdooskorting. Deze korting geldt ook op Naty luiers, maar hoe werkt het?

Bezoek de website van Ekoplaza en selecteer bijvoorbeeld een economy pack Naty luiers en voeg deze toe aan je winkelmandje.

Omdooskorting bij Ekoplaza

Als je een economy pack toevoegt door op het plusje te drukken in het winkelmaandje betaal je niet de €29,96 die je zou verwachten voor twee economy packs, maar €26,96. Dit is de 10% korting die je krijgt op geselecteerde producten bij Ekoplaza, waaronder op Naty luiers dus.

Bij het economy pack krijg je al korting als je twee pakken bestelt, bij sommige andere luier pakken dien je 4 verpakkingen aan te schaffen. 

We hopen dat je deze tip om te besparen handig vond, delen mag! :)


MEER OVER LUIERS

Luierinfo.nl objectiefst

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van nieuwe luiers?

Huggies voor premature baby's

Facebook