Britten: Tweede kind te duur!

Een tweede kind is voor meer dan de helft van de Britten met één kind geen optie door de hoge kosten. Gelukkig kun je op kinderen besparen door gebruik te maken van zoveel mogelijk aanbiedingen!

Tweede kind nemen is te duur

We weten allemaal dat kinderen geld kosten. In Groot-Brittanië heeft dit er toe geleid dat er minder kinderen geboren worden. Volgens een onderzoek van een Britse verzekeringsmaatschappij geeft 58% van de ouders met één kind aan dat een tweede kind geen optie is. Van de ouders met twee kinderen geeft zelfs 64% aan dat ze zich geen derde kind kunnen veroorloven.

Volgens het Britse onderzoek kost een kind tot zijn 21e ongeveer 320.000 euro! Dit bedrag bestaat uit kinderopvang, studie, lidmaatschappen van sportclubs, vakanties en natuurlijk luiers

Of ouders in Nederland ook minder kinderen willen door de slechte financiële situatie is niet bekend. Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statisitiek kost een Nederlands kind ongeveer 17% van het gezinsinkomen. Twee kinderen kosten gemiddeld 26%, drie 33% en vier 40%. Deze kosten kunnen natuurlijk verminderd worden door goed te blijven kijken naar de juiste aanbiedingen op luierinfo.nl. 


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!