C1000 verbetert nieuwe luiers

De nieuwe luiers van de C1000 werden als zeer slecht ervaren. Daarom zijn ze nu verbeterd, wij hopen dat de verbeter punten goed zijn doorgevoerd en je je luiers weer bij C1000 kunt halen.

Klachten nieuwe luiers C1000

Afgelopen 19 september heeft de C1000 een verbetering doorgevoerd aan haar nieuwe luiers. Dit was ook wel nodig want het regende klachten over de C1000 luiers. Volgens de website van de C1000 moeten deze nieuwe luiers wel goed werken en zullen deze niet doorlekken.

C1000 voert verbetering door bij nieuwe luiers

Er zijn drie verbeteringen doorgevoerd:

1. De absorptiecapaciteit is verder toegenomen
2. Nog betere verspreiding van de urine opname
3. Snellere opname van de urine

Bovenstaande verbeteringen dragen bij aan een drogere huid van je kind en voorkomt het lekken van de luier. Nieuwe technologieën maken een veel dunnere luier mogelijk met alle fijne gevolgen van dien maar vragen wel een zorgvuldige manier van de luier omdoen.

- Leg je baby goed in het midden van de luier, gebruik de maataanduiding als richtpunt.
- Doe de luier hoog genoeg om, zodat de luier overal goed aansluit
- Na de luier uit een pak gehaald te hebben, trek een paar maal goed in de lengterichting van de luier om de lekrandjes de juiste vorm aan te laten nemen.

c1000 luiers

Onze luiers en luierbroekjes zijn vernieuwd en verbeterd. De luiers zijn extra dun met hetzelfde vertrouwde absorptievermogen. Daarnaast is ook de pasvorm verbeterd voor nog meer  draagcomfort.

De maataanduiding op de verpakking maakt het duidelijk welke maat je nodig hebt voor je baby.  C1000 heeft een compleet assortiment luiers voor baby’s en peuters van 2 tot 30 kg  in 7 maten en luierbroekjes voor peuters van 8 tot 30 kg in 3 verschillende maten. Kijk in onderstaande overzicht welke maat je kleintje het beste past. Je baby zal zich met deze luiers een stuk prettiger voelen.

Luiers Luierbroekjes
1 Newborn 2-5 kg 4 Maxi 8-15 kg
2 Mini 3-6 kg 5 Junior 12-18 kg
3 Midi 4-9 kg 6 Extra Large 16-30 kg
4 Maxi 7-18 kg
4+ Maxi+ 9-20 kg
5 Junior 11-25 kg
6 Extra Large 16-30 kg

Maat 1 en 2 hebben nu  extra zachte zijkanten voor extra comfort voor de tere huid en een super ademende buitenkant voor een natuurlijk droge en gezonde huid.

Maten 3, 4, 4+, 5 en 6 hebben een elastische tailleband voor comfort en extra bescherming tegen lekken en zijn extra stretchbaar voor een optimale pasvorm. Ze hebben opstaande randjes voor extra bescherming aan de zijkanten en een super ademende buitenkant  voor een natuurlijk droge en gezonde huid.

De luierbroekjes maat 4, 5 en 6 hebben extra stretchbare zijkanten voor een perfecte pasvorm en zijn makkelijk te openen en te hersluiten voor een snel en hygiënisch gebruik. Ze hebben een smalle pasvorm en zijn extra dun voor een optimale bewegingsvrijheid.


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!