De Negenmaandenbeurs 2020: een dagje uit voor jou en je baby!

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby's. De beurs vindt in 2020 plaats van 26 februari t/m 1 maart in RAI Amsterdam. 

De Negenmaandenbeurs is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip bij ouders met baby's. Het is de ideale plek om inspiratie op te doen als je een kindje verwacht of net hebt gekregen. Je vindt er van alles, niet alleen (de nieuwste) producten maar ook krijg je er stylingtips voor bijvoorbeeld de babykamer en kun je je laten informeren bij de vele masterclasses en workshops.

Innovaties op babygebied

Tijdens de editie van 2020 ontdek je als bezoeker opnieuw alles over de nieuwste babygadgets, stylingtips, kinderwagens, draagzakken en nog veel meer. Een van de populairste plekken is het innovatieplein, waar je de nieuwste babygadgets en technische innovaties ziet. Denk hierbij aan elektrische kinderwagens en een opvouwbaar badje tot een wieg met ingebouwde bewegingen!

Vakantiebeurs impressie

Nieuw: speeddaten met zorgprofessional

Nieuw op de Negenmaandenbeurs in 2020 is de mogelijkheid om te 'speeddaten' met een zorgprofessional. Kamp je met een moeilijke slaper of slechte eter, of twijfel je of je wel goede keuzes maakt nu je zwanger of kersverse ouder bent? In de Dialogen Lounge kun je hierover praten met zorgprofessionals. Daarnaast zijn er dagelijks 8 interactie- en informatieve workshops waaraan je gratis mee kunt doen. 

Vakantiebeurs impressie 2

'Groen' babyaanbod

Tegenwoordig is voor veel ouders ook het 'groene' babyaanbod interessant. Ben jij een ouder die graag duurzame keuzes maakt? Tijdens de beurs is er elk half uur een leuke workshop. Ook kun je met je baby aanschuiven bij een babyrestaurant waar je alles leert over verse voeding voor je baby. 

Het is slechts een kleine selectie van het aanbod dat je tijdens de Negenmaandenbeurs kunt verwachten, want je leert er bijvoorbeeld ook alles over babykamers en geboortekaartjes. En wist je dat er ook voor peuters en kleuters genoeg te beleven valt? Voor hun wordt een Ballorig Speelplein ingericht en op het grote podium wordt gezongen en voorgelezen door Kim-Lian van der Meij. 

Meer informatie over het programma en de openingstijden vind je op de website van de Negenmaandenbeurs. Wil je gratis tickets winnen? Luierinfo organiseert binnenkort een winactie waarbij we vrijkaarten weggeven!

Negenmaandenbeurs logo


MEER OVER LUIERS

Onderdelen van de wasbare luier

Luiertaart maken doe je zo!

Fabriek om luiers te recyclen

Facebook