Grensbewoners: Voordelige luiers

Woon je aan de grens en ga je wel eens inslaan in Duitsland of België. Dan is het de moeite waard om de aanbiedingen op luiers in de gaten te houden.

Op luierinfo.nl wordt je al ruim 5 jaar geïnformeerd over allerlei zaken omtrent luiers. Veel van onze bezoekers gebruiken Luierinfo om op de hoogte te zijn van actuele aanbiedingen. Luiers zijn duur, dus het is makkelijk besparen als je Pampers in de aanbieding koopt.

Nederlanders die aan de grens wonen hebben het voordeel dat ze ook buiten onze landsgrenzen hun inkopen kunnen doen. Hoe zit het eigenlijk met de luieraanbiedingen in België en Duitsland?

Luiers in België

In België zijn er verschillende warenhuizen die luiers verkopen. Supermarktketens als Colruyt, Delhaize en ook Albert Heijn hebben wel eens luiers te koop met een mooie korting. Er is elke week wel ergens een aanbieding of promotie, zoals de Belgen zeggen.

Veel winkels hebben ook huismerk luiers, maar als je Pampers gebruikt kun je gemakkelijk bekijken of er een mooie aanbieding is in België. Bekijk de Pampers promotie op luierinfo.be.

Luiers in Duitsland

Pampers Baby Dry AngeboteOok voor Nederlanders die in de buurt van de grens met Duitsland wonen is er een mogelijkheid om geen enkele aanbieding op Pampers te missen. De website Windelangebot.de geeft een overzicht van alle actuele aanbiedingen bij supermarkten, drogisterijen en online aanbieders. Winkels als Edeka, Marktkauf, K&K en Combi zijn aardig dicht aan de Nederlandse grens gelegen.

Windelangebot staat voor luier (=Windel) aanbieding (=Angebot). Waar je op moet letten is dat sommige winkels regionale aanbiedingen hebben, dit staat dan bij de aanbieding vermeld. De regio's Rhein-Ruhr en Minden-Hannover liggen aan de Nederlandse grens. 

Bekijk of er een Pampers Angebot bij zit bij een winkel bij jou in de buurt.


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!