Hamsteren: New Baby

In de tweede week september 2014 zijn de standaard pakken van Pampers New Baby in de aanbieding op AH.nl. Ook wordt de bestelling van nieuwe klanten tot 13 september gratis bezorgd!

Hamsterééééén! Pampers New Baby 1+1 gratis

Bij Albert Heijn zijn de Hamsterweken begonnen. Ook de online webshop van Albert Heijn, AH.nl, doet hier aan mee. Op AH.nl kun je bestellen uit het assortiment van Albert Heijn, Etos en Gall&Gall, die je vervolgens bij je thuis kunt laten afleveren.

Deze service zorgt er voor dat je niet meer naar de supermarkt hoeft, maar dat je je boodschappen via een paar simpele stappen in huis hebt.

In de tweede week van de Hamsterweken zijn Pampers New Baby en Pampers New Baby Sensitive in de bonus. Via AH.nl krijg je van 8 tot en met 14 september het tweede pak gratis

Wil jij ook profiteren van deze actie? Ga dan nu snel naar AH.nl en profiteer van de actie!

Je eerste bestelling gratis thuisbezorgd

Tot 13 september worden de bestellingen van nieuwe klanten gratis thuisbezorgd. Door gebruik te maken van de code HMST35 worden de servicekosten automatisch verrekend.


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!