Jaar lang gratis Pampers via Etos

Gratis luiers, wie wil dat nou niet? Tijdens de Etos babyweken geeft Etos maar liefst twee keer een jaar lang gratis Pampers weg. Maak kans op deze fantastische luier prijs!

Een jaar lang gratis luiers? Daar worden wij blij van! Via Etos kun je eenvoudig kans maken op een jaar lang gratis Pampers.


Jaar lang gratis Pampers via Etos

Gratis Pampers luiers via Etos

Wil jij ook kans maken op deze grootse prijs voor jouw kleintje? Meedoen is heel makkelijk: laat je gegevens achter bij Etos en je maakt al kans. Vergeet vooral je telefoonnummer niet in te vullen, Etos neemt namelijk telefonisch contact op met de twee winnaars. De eerste winnaar wordt gekozen tussen 22 en 28 februari, de tweede winnaar tussen 29 februari en 6 maart.

Kassabon

Om kans te maken op deze prijs dien je Pampers te kopen (of al gekocht te hebben) bij Etos tussen 22 februari 2016 en 6 maart 2016. Bewaar de kassabon van je aankoop goed, anders kun je niet meedingen naar een jaar lang gratis luiers.

Ben jij niet de gelukkige winnaar, maar wil je wel graag besparen op luiers? Houd dan de aanbiedingen van luiers in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!