Kindjes vs. Sudocreme

Die kleine donderstenen willen nog wel eens op boevenpad zijn! In dit geval hebben twee kleine jongens een pot met Sudocreme gevonden en ze leven zich flink uit.

Sudocreme of Sudocrem beschermt, verzacht en ondersteunt de kwetsbare babyhuid.Sudocrem ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het bevat bestanddelen die een beschermende laag vormen en zo helpen tegen prikkelende invloeden van buitenaf die in contact kunnen komen met de huid. Bijvoorbeeld bij luieruitslag zou je Sudocrem goed kunnen gebruiken. 

Kindjes vs. Sudocreme

Bekijk deze twee Engelse jongens die zich uitstekend vermaken met een pot Sudocrem en geen last lijken te hebben van een geïrriteerde huid!

Babydoekjes nodig?

In dit geval is een douche of bad wel aan te raden lijkt ons, anders zouden een paar babydoekjes geen overbodige luxe zijn. Het zal nog een flink karwei worden om deze jongens weer goed schoon te krijgen! Bekijk de aanbiedingen van babydoekjes.


MEER OVER LUIERS

Lupilu - de luiers van Lidl

Pampers Baby Dry en Premium Protection vergelijking

De geschiedenis van de luier

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!