Kortingsweken supermarkten

Zoals verwacht beginnen de supermarkten 2011 met aanbiedingsweken. Albert Heijn heeft de hamsterweken, bij Plus kun je terecht voor de Hollandse Prijsweken, voor de Euroweken ga je naar de Spar en bij Super de Boer is sprake van de Super Toeterweken.

Supermarkten kortingsweken

Deze aanbieding weken zijn altijd goed nieuws voor mensen met kinderen. Naast bier, wasmiddelen en vlees zijn luiers namelijk een erg populair product om mensen mee naar de winkel te lokken.

Een ontwikkeling die we merken is dat de luier aanbiedingen steeds beter worden en de kortingen dus steeds hoger. Waar de topaanbieding op Luierinfo.nl vroeger vaak maximaal een voordeel van 33% opleverde is een korting van 50% nu heel normaal.

Ondanks bovenstaande ontwikkelingen stunten de supermarkten in de tweede week van het jaar nog niet volop met luiers. De topaanbieding is deze week dan ook te vinden bij de drogisterij Etos. Hier zijn de luiers van HUGGIES 50% goedkoper!


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!