Kruidvat: FSC-keurmerk

Kruidvat luiers hebben vanaf nu het FSC-keurmerk! Bij de productie van de eigen merk luiers en luierbroekjes wordt gebruik gemaakt van materiaal afkomstig uit aantoonbaar goed beheerde bossen.

Kruidvat introduceert luiers met FSC-keurmerk

Kruidvat introduceert als eerste in Nederland luiers met het FSC-keurmerk. Bij de productie van de eigen merk luiers en luierbroekjes wordt gebruik gemaakt van materiaal afkomstig uit aantoonbaar goed beheerde bossen.

Vanaf eind mei zijn de verschillende varianten eigen merk luiers met het FSC keurmerk in alle Kruidvat-filialen verkrijgbaar. "Maar liefst één op de vijf luiers die in Nederland verkocht worden is een Kruidvat-luier. Wij zijn er trots op dat we als eerste retailer in Nederland één van onze populairste eigen merk producten kunnen verduurzamen", vertelt Kees Buur, inkoopdirecteur Health & Beauty Kruidvat. 

FSC (Forest Stewardship Council), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. De stichting FSC Nederland streeft naar het verhogen van het aandeel FSC-hout en -papier in Nederland.


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!