Kruidvat: gratis Pampers

Er is een speciale actie bij de Kruidvat: Bij aankoop van 2 reuzenpakken of 3 midpakken Pampers luiers ontvangt elke klant een voucher bij de kassa. Vul het in en maak kans op 1 minuut gratis winkelen bij Kruidvat.

Maak kans op 1 minuut gratis winkelen

Er is een speciale actie bij de Kruidvat: Bij aankoop van 2 reuzenpakken of 3 midpakken Pampers luiers ontvangt elke klant een voucher bij de kassa. Deze voucher dient de klant samen met de kassabon op te sturen naar het speciale actie adres. Uit alle inzenders wordt een gelukkige getrokken. Hij of zij wint voor één van haar kinderen een leven lang gratis Pampers voor een van de kinderen! Er zijn tevens 100 extra prijzen: 1 minuut gratis winkelen bij een filiaal van de Kruidvat.

Alles op een rij over deze actie

* Deze Actie bestaat uit het weggeven van1 minuut gratis winkelen bij een Kruidvat filiaal, na aankoop van 3 midpakken Pampers of 2 reuzenpakken Pampers. Deze prijs wordt 100 keer weggegeven middels een willekeurige loting.

* De hoofdprijs is 1 keer een leven lang gratis Pampers voor een van je kinderen.

* Maximaal 1 keer deelname per persoon.

* De deelnemers die gedurende de Actieperiode meedoen aan de actie dienen de kassa bon tezamen met de ingevulde actiecoupon voor 15-08-2011 te versturen aan Pampers Gratis Winkelen, C/o HighCo Data 07393, Antwoordnummer 3020, 3000 WB Rotterdam.

* De ingevulde coupon met originele Kruidvat kassabon (met Pampers aankoop) dienen op 16 augustus door ons te zijn ontvangen. Je speelt dan automatisch mee naar de prijzen.

* Alle actiecoupons die na 16 augustus  door ons worden ontvangen zullen worden vernietigd en nemen niet deel aan de actie.

* Met de winnaars wordt contact opgenomen.

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Vanaf 26 juli 2011 zijn de Pampers in de aanbieding bij Kruidvat, dus sla je slag en hopelijk win je één van deze mooie prijzen!


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!