Luiers Kruidvat en Etos

Luier fabrikanten proberen steeds betere luiers te maken. De eigen merk luiers van Etos en Kruidvat zijn weer vernieuwd.

Beide winkels hebben de luiers laten testen door consumenten, resultaten zijn te zien op de websites.

Vernieuwde luiers van Kruidvat en Etos

Etos schrijft dat de nieuwe luier nog droger, zachter en dunner is. Door het nieuwe drooghoudlaagje blijven de billetjes van je baby extra lang droog. De luiers zijn bedrukt met vrolijke diertjes en hun geluidjes, die je samen met je kindje eindeloos na kunt doen.

Er is nu een mini-verpakking met 10 luiers in de maten midi of maxi voor maar € 2.50! Zo kun je de verbeterde Etos luiers eerst proberen of gebruiken als handige verpakking voor onderweg.
Meer informatie vind je op de website van Etos.

Ook de eigen merk luier van Kruidvat is vernieuwd. Volgens Kruidvat is de de kans op lekkage nu nog kleiner. Kruidvat heeft de nieuwe luier laten testen door 109 consumenten. Het resultaat van deze door Kruidvat uitgevoerde test is te vinden op de website van Kruidvat.

Wat vind jij van de vernieuwde luiers?

Luierinfo.nl is erg benieuwd hoe onze bezoekers de luiers beoordelen. Hieronder kun je laten weten wat je van de luier vindt.


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!