Luiers redden chauffeur

Het gewicht van honderden Kruidvat luiers hebben het leven gered van een Nederlandse vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeur heeft erg veel geluk gehad door de vracht die hij bij zich had namelijk luiers!

Luiers redden chauffeur

Het is glad in Nederland en afgelopen dagen zijn er honderden ongelukken gebeurd. Vele ongelukken zijn redelijk goed afgelopen, andere ongelukken hadden zelfs de dood tot gevolg. Een Nederlandse vrachtwagen chauffeur die rijdt voor Kruidvat had gelukkig meer geluk. 

Op de Belgische snelweg reed trucker Jan Blok met zijn Kruidvat vrachtwagen. Achterin lagen duizenden Kruidvat luiers. En al deze luiers hebben het leven van de vrachtwagen chauffeur gered. Zoals je op de foto hieronder kunt zien, was de vrachtwagen op een brug geslipt. De cabine hing over de reling, maar dankzij een groot aantal luiers achterin de oplegger viel de cabine niet naar beneden.


MEER OVER LUIERS

Zwitsal luiers: beste introductie in het segment

Wereldrecord luiers verwisselen

Luiers verwerkt tot brandstof: start-up wint prestigieuze prijs

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!