Luiers uit het buitenland: Makkelijk en voordelig!

Steeds meer mensen bestellen luiers online. Het is makkelijk en scheelt veel tijd en gesjouw. En het is vaak ook nog goedkoper dan in de winkel! Maar wist je dat je luiers niet alleen via Nederlandse maar ook via buitenlandse websites kan bestellen? 

Meer luier-aankopen uit buitenland

Op Luierinfo.nl merken we niet alleen dat steeds meer mensen luiers online bestellen, maar dat ook het aantal aankopen vanuit het buitenland stijgt. De standaard prijzen liggen in bijvoorbeeld Duitsland vaak lager dan in Nederland. En ook de aanbiedingen doen vaak niet onder voor de Nederlandse aanbiedingen. Een goed voorbeeld hiervan is Amazon.de, het Duitse onderdeel van Amazon. 

Amazon.de verkoopt luiers en babydoekjes en bezorgt deze gratis in Nederland. Bestellen is net zo makkelijk als via een Nederlandse website. En als je Duits moeilijk vindt, klik dan op het wereldbolletje rechtsboven en stel de taal in op Nederlands. Makkelijk, toch? 

De voordelen op een rij

  • Volop luieraanbiedingen op Amazon.de!
  • Niet alleen luiers maar ook babydoekjes
  • Je betaalt veilig met iDEAL
  • Luiers worden gratis bezorgd
  • Je ziet op welke dag je bestelling bezorgd wordt
  • Erg gunstige prijzen!

Kortom, als je de beste aanbieding zoekt beperk je dan niet alleen tot de Nederlandse markt want de aanbiedingen zijn grenzeloos! :-)


MEER OVER LUIERS

Luiers uit het buitenland: Makkelijk en voordelig!

Pampers luiers vs. Zwitsal luiers

Nodig vrienden en familie uit voor de Luierinfo-nieuwsbrief!

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!