Moeder aangeklaagd voor moord na slaan baby om vieze luier

Een jonge moeder in de Verenigde Staten heeft toegegeven haar 1 jaar oude zoon te hebben geslagen omdat hij een vieze luier had. De baby overleed een dag later aan zijn verwondingen.  

De 23-jarige moeder uit Palmetto in de staat Georgia bracht haar gewonde zoon van 20 maanden oud op 25 oktober naar het ziekenhuis met het verhaal dat hij van een trampoline zou zijn gevallen.

Inwendig letsel

Volgens diverse Amerikaanse media wekten de verwondingen – er was sprake van inwendig letsel en er zat vocht in de longen van de baby – echter argwaan bij de artsen, die bij de politie aanklopten.

Vieze luier

Ondertussen was ook de vader, die tijdens het incident niet thuis was, volgens Fox News nog in de veronderstelling dat het kind 'slechts' een ongeluk had gehad. Pas nadat de baby een dag na het incident aan zijn verwondingen was bezweken bekende de moeder tegenover de politie schuldig te zijn. 

Tweede kind

Volgens de politie heeft de moeder verklaard boos te zijn geweest dat haar zoon een vieze luier had, waarna ze hem meerdere keren sloeg voordat hij op de grond viel.

De moeder zit inmiddels in hechtenis en is aangeklaagd voor moord. Het andere kind van de ouders is ondergebracht bij familie. 

Moeder aangeklaagd voor moord na slaan baby om vieze luier


MEER OVER LUIERS

Wasbare luier: milieuvriendelijk

Unieke dagaanbieding Baby-Dry

Bespaar meer dan 500 euro!

Facebook