Moeder geschokt: naald in nieuwe luier

Een moeder in Nieuw-Zeeland kreeg onlangs de schrik van haar leven toen ze een naald in de luier van haar baby vond. Het lijkt erop dat de naald tijdens de fabricage in de luier terecht was gekomen.

Het moet de angst zijn voor iedere vader en moeder, ware het niet dat het eigenlijk nooit voorkomt: een naald in de luier van je baby. Een moeder uit Christchurch in Nieuw-Zeeland wist dan ook niet wat ze zag toen ze op 25 oktober een naald in de luier van haar huilende zoontje vond.

Naald in luier

Dat meldt The New Zealand Herald. De moeder ontdekte de naald niet toen ze de luier van haar kindje verschoonde, maar wist dat er iets niet klopte toen de jongen onophoudelijk begon te huilen en aan zijn billen krabde. Toen ze de luier uitdeed zag ze vervolgens de naald zitten. 

"Ik kan niet geloven dat ik de naald niet zag bij het aandoen", aldus de geschokte moeder tegen de Nieuw-Zeelandse krant. "Toen ik de naald eruit haalde en de vorm zag wist ik 100% zeker dat hij niet uit mijn huis kwam."

Onderzoek luierfabrikant

De geschrokken moeder besloot verhaal te gaan halen bij de winkel waar ze de luier had gekocht. De luier kwam uit een voordeelverpakking van het merk Babywise en was gekocht bij The Warehouse Group, de grootste retail group in Nieuw-Zeeland. De moeder kreeg een tegoedbon en haar geld terug. Het bedrijf is een onderzoek gestart naar het incident, maar vooralsnog is niet duidelijk hoe de naald in de luier terecht kon komen. 

Vorige week was er positiever nieuws te melden vanaf het Nieuw-Zeelandse luierfront. De luierbank in de regio South Auckland deelde er de miljoenste luier uit. 

Lees ook:


MEER OVER LUIERS

Luieremmers - voordelen en merken

Bekende sporters helpen met plaatsen verschoontafels in herentoiletten

Pampers luiers vs. Zwitsal luiers

Facebook